Csinálnak ilyen műtétet Magyarországon?
Olyan a kérdésed, hogy "átoperálnának delfinné?"
Sok pénzért persze, bármi lehetséges.
De van értelme? Háááát...
Amúgy az, hogy túlsúlyos vagy nem jelenti azt, hogy kerek az arcformád (csak éppen ki vagy kerekedve). Arcformádat a csontozat adja. Csontokat meg nem fognak neked átpakolni a koponyádon.
Utolso:de, at lehet pakolni a csontokat. Lattam regen vmi errol szolo dokumentumfilmet, hogy valaki barbie baba akart lenni, es ugy nyomtak ossze a csontjait a sebeszek mert szeles feje volt eredetileg. Az allba implantatumot raknak hogy hegyesebb legyen, a homlokara hajbeultetest csinalnak hogy a hajvonala is az uj fejformat kovesse. Persze a vege ugyis az h ugy nez ki mint egy ufo. Szoval netto penzkidobas ha ugy vesszuk. Regen engem is zavart h kerek az arcom, de 30 eves koromra sokat "csontosodott", mivel ugye az arc zsirparnai eltunedeznek az ido mulasaval. Persze a tulsuly mas kerdes, az teljesen eldeformalja az arcot, egy ovalis arcu embert is kikerekit.
Szerintem inkabb bekelj meg az arcformaddal, inkabb arra koncentralj h a hajad, borod, fogsorod rendben legyen, ugyis azt nezik inkabb.
A kerek arc nem csunya, barmilyen arcformaval lehet szep valaki
Nem ezen mulik
Amugy meg sminkkel is sokat lehet csalni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!