Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tényleg ennyire felszínesek...

Tényleg ennyire felszínesek az emberek, hogy még azt is elítélik, akinek savat öntöttek az arcába, de sikeres mûtét után meg már túl kedvesek vele?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és, amikor 18 voltam egyik osztálytársam kémiaórán savat öntött az arcomba, Amit ô direkt erre a célra. Szerencsére volt rajtam védôszemüveg, mert pont kísérleteztünk és a sav nem olvasztotta le az arcom, de sérüléseket között, amiket mûtét nélkül nem tudtam volna eltávolítani.

A mûtét elôtt sokan fintorogtak rám. Ha valamiért segítséget kértem, bunkók voltam velem. Sôt egyszer egy anyuka azt mondta, hogy én ne jöjjek ki az utcára, mert megrémítem a gyerekeit.

Most, hogy volt egy nagyon sikeres mûtétem azok az égési sérülések nincsenek már és sokan szerint tök szép az arcom. Az emberek normálisak velem és mondhatni túl kedvesek.

Tényleg ennyire felszínes lenne a világ, hogy adding amíg nem tökéletes kinézetû valaki bunkón kell velem bánni ok nélkül?

tegnap 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Ha felszínesseget tapasztalsz, miért kérdezed meg, hogy tényleg ilyen e a világ? Nem hiszel a szemednek?
tegnap 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nyilván nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, de ismert jelenség, hogy minél előnyösebb valaki külseje, annál kedvesebben állnak hozzá, és fordítva. Örülök, hogy rendbe tudták hozni az arcodat. Nagy szerencse. Mi lett azzal a barommal, szabad tudni?
tegnap 18:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Börtönbe került súlyos testi sértésért.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!