Sikeresebb lettél plasztikazas után?
Elsősorban olyan nők írjanak akik valamilyen testi hiba miatt voltak csunyák és a műtét után megszépültek. Pl. karvaly orrbol szep lett, kis mellböl nagy.
Tapasztalom,hogy a férfiak nagyon külsőségesek.
Nekem a mellem lett nagyobb, abszolút pozitív hatással volt az életemre.
Én nem azért műtettem meg, hogy bárkinek is jobban bejöjjek, hanem, hogy jobban érezzem magam a bőrömben.
Irtó jó döntés volt :)
2 plasztikai műtéten vettem részt, mindkettőt Dr Rusz Zoltán végezte. Az első mellkisebbítő műtét volt, a másik orrkorrekció.
Pozitivabb lettem sokkal, és sikeresebb is minden tekintetben. Annak ellenére is hogy a műtétekkel csak 70 %ban vagyok elégedett. A problémám pedig az volt, hogy a mellműtétnél jóval kisebb mellet szerettem volna, mint ami a tényleges lett, az orromat pedig abszolut nem ilyenre akartam, persze a réginél jobb, de most kereshetek egy másik orvost, és ujabb 1,5 millót a két uj műtétre :D
Én a mellemet plasztikáztattam. Csőmellem volt. És az eredmény csodaszép lett. Az önbizalmam hatalmasat nőtt. Pedig én sosem kaptam bántást érte. Viszont én képtelen voltam elfogadni azt amivel az élet "megáldott".
Én mindenkit bátorítok, különösen ha a gondjai valósak.
Az orrműtéthez dr. Pataki Gergely nevét említeném meg, csodás nózikat alkot. Bár ő mindenből csodákat hoz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!