Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek megéri plasztikázt...

Szerintetek megéri plasztikáztatni az orrom ha 18 leszek?

Figyelt kérdés

Kicsit nagynak találom az orromat.

Kinek végeztek már ilyen műtétet?Hogy zajlott?

Olyan ,,mű" hatása volt?

2013. szept. 11. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt, nincs mű hatása. Kép nélkül pedig nem tudok válaszolni a kérdésedre, hogy megéri-e.
2013. szept. 11. 18:28
 2/3 Calvin Broadus válasza:

Szerintem minden erővel irtani-való mentalitás ez a "kicsit nagy, ezért irány a műtő" mentalitás. Tudom, hogy nem kellene okoskodnom, de nem direkt jöttem a topicba, csak egy véletlen kérdést nyomtam...

Különben ahogy elnézem, elég jól felkészültek a dokkancsok, "remek" munkát végeznek - 200-500 ezres potom összegért...

2013. szept. 24. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Calvin Broadus

Az árral kapcsolatban eléggé el vagy tévedve, amit a felső határnak írtál, na az kb az alsó. Az átlag meg még 1-2 százassal felette van.

2013. szept. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!