Orrkisebbítő eszköz--Lehet ilyet Magyarországon kapni?
2013. szept. 8. 18:36
1/11 anonim válasza:
Van, műtétnek hívják, mint mindenhol.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nem ez volt a kérdés :/
2013. szept. 8. 18:45
3/11 anonim válasza:
Ez nem orkissebítő, hanem formázó. (Már ha működik)
4/11 anonim válasza:
És arcszőrzet-erősítőt, sűrítőt?
5/11 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon nem kapható. De azért remélem magad sem hiszed el hogy ez kisebbíteni tudja az orrodat.
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a porc alakítható...szóval, de én elhiszem, hogy valamicskét javíthat, de ezt úgy sem érti az akinek kicsi az orra és nincs emiatt önértékelési problémája. szóval kérek mindenkit tartózkodjon a sértő megnyilvánulásoktól,mert én sem bántok senkit.
2013. szept. 8. 20:27
7/11 anonim válasza:
5. vagyok.
Nekem tavasszal volt orrplasztikám. (Tehát sokáig éltem baromi nagy orral, és értem a problémádat). De ahogy Te is írod, a porc maximum alakítható, tehát sok gyömöszöléssel a formája esetleg egy picit változhat, de hogy kisebb nem lesz az biztos.
8/11 A kérdező kommentje:
Az orrpalsztika a célom,de semmi pénzem, és komoly önértékelési problémát okoz a nagy orrom :(
2013. szept. 8. 21:24
9/11 anonim válasza:
Én is így voltam, és új ember lettem mióta normális orrom van. Sajnos tényleg egy vagyonba kerül, évekig gyűjtöttem rá, de most azt mondom hogy minden egyes forintot megért.
10/11 anonim válasza:
Szia!
Jó lenne látni az orrod, hogy véleményt mondjak. Mert lehet, van más megoldás is. Adj egy képet, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!