Van Magyarországon valahol olyan klinika, vagy kórház, amelynek olyan felszereltsége és eszközei vannak, mint a Grace klinikának?
"a Massát a fejével":D ja! a feje nélkül egészen máshova vitték volna!
amúgy ja, Honvéd tűnik a legjobbnak felszerelésileg:)
Mint mondtam, ez csak egy szempont a sok közül, nyilván nem ez lesz az elsődleges, ami alapján majd választani fogok.
Csak azért érdekel, mert mint tudjuk, a magyarországi egészségügyi helyzet elég katasztrofális, főleg, ha azt nézzük, hogy a kórházak felszereltsége elavult.
Természetesen az lenne a legegyszerűbb, ha én is, mint sok más frissen végzett orvos a legegyszerűbb megoldást választom és elmegyek külföldre, ahol nincsenek, vagy csak nagyon kevés ilyen probléma van. De én szeretnék Magyarországon gyógyítani, és kíváncsi voltam, hogy ehhez van-e Magyarországon megfelelő, 21. századi felszereltség.
Hogy milyen? A Grace klinika az fiatal SEBÉSZ gyakornokokról szól, és igaz, hogy csak kitalált sorozat az egész, de ott a gépek, műszerek, műtők nem hiszem, hogy csak a díszlet részei és kartonból van mind:)
Azért, mintha nem bírta volna az egód és mégis vitatkoztál volna:)
Bírom az ilyen embereket, mint te. Fogadjunk, még fel sem vettek az orvosira, de te már azon problémázol, hogy melyik menő intézménybe menjél gyakra. Először tegyél le valamit az asztalra, aztán - remélhetőleg - nem egy tv sorozat alapján fogsz valahova kerülni vagy nem kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!