Más miatt megműttetnétek a kisajkakat?
A férfiak is különbözőek. Van akinek kifejezetten teszik az ilyen. Külön rajongói oldal is van.
De van aki kifejezetten csúnyának találja. A pasid ilyen.
De van akiknek mindegy.
Vagy elfogad így a pasid vagy keresel egy másik pasit vagy megműtteted.
Ma már elég sok ilyen műtétet csinálnak. De én nem javasolnám, hacsak a mindennapi életben nem zavar. Kerékpározásnál, de van akinek a járásban is okoz fájdalmas perceket az ilyen. Vagy a dörzsölésből adódó visszatérő sebek, fertőzések, irritáció van akkor javaslom, hogy gondolkodj el a műtétről. De ha csak az zavar, hogy a barátodnak nem tetszik akkor a baráton....
De mindenképpen neked kell döntened nem másoknak!
Én megműttettem lassan két éve. 16 évesen nekem is az első nagy szerelmem mondta, hogy neki nem tetszik. Miután szakítottunk, 20 évesen műttettem meg (TB-re ingyen megcsinálták, miután azt mondtam, hogy engem zavar).
A műtét maga egy fél órás beavatkozás, különösebb fájdalmam nem volt, de így visszagondolva semmi értelme nem volt. Fájdalmat nem okozott, csak az a régi kapcsolatom beletette a fülembe a bogarat :) Te döntsd el, ha úgy érzed, hogy ez zavar és nem mersz levetkőzni a barátod előtt, akkor műttesd meg, amúgy ha elégedett vagy magaddal, teljesen felesleges :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!