Mennyibe kerül és hogy működik a mellplasztikai műtét? Van valakinek tapasztalata? Megbánta? Én nem szeretnék olyan nagyot, mint a modelleknek, csak nekem nincsen semmi nőillyességem és érdekelne hogy kinek mi a tapasztalta.
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok az ilyen témában, esetleg egy jó orvost is tudtok mondani?2013. aug. 10. 08:59
1/4 anonim válasza:
Ha gáznak érzed a nőiességed, akkor ezt egy mellnagyobbító műtét nem fogja megoldani.
2/4 anonim válasza:
"nőillyességem" meg látom eszed se nagyon.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok plasztika ellenes, sőt, nekem is volt. De!!!nőillyességet és észt egyik sem tud varázsolni!
4/4 anonim válasza:
A helyesírásod arra enged következtetni, hogy hiányzik az alapvető műveltséged, amivel egy rendes állást szerezhetnél magadnak, amivel megkereshetnél annyi pénzt, amibe egy ilyen műtét kerül. Csak szólok, hogy az ár kb 700.000-nél kezdődik, ennél olcsóbb nem nagyon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!