Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztikai műtét után...

Mellplasztikai műtét után hogyan kelljek ki az ágyból?

Figyelt kérdés
2 nappal vagyok a műtét után és igazából nem is fáj a műtét helye. Meg is lepődtem,ezen, hiszen nagyon sok véleményt elolvastam, ami alapján iszonyatos fájdalmat kellett volna éreznem. Viszont az ágyból eddig csak úgy keltem fel, hogy vki a hátamat nyomta és a kezével felhúzott. Lehet, hogy egyedül is menne, csak féle terhelni a sebet, nehogy ártsak, vagy vmi bajt okozzak. Kontrollra csak hétfőn megyek, akkor majd megkérdezem az orvost, de ha addig van vkinek ötlete az megköszönném.

2013. júl. 4. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

mindig kell legyen valaki aki tud segiteni

Ha akarsz kockaztatni, akkor valami kotelet rogzits valami stabilhoz es annak segitsegevel esetleg kitudod magad huzni az agybol ,de eleg rizikos

2013. júl. 4. 20:37
 2/5 anonim válasza:
Igaz, nem a kérdésedre válaszolok, de mennyiért csináltál neked, hol, nem tudod hogy zajlik a részletfizetés, JOBBULÁST.
2013. júl. 5. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:
747 ezer ft volt és Csuha lajos csinálta. A részletfizetésben sajnos nem tudok segíteni. Viszont a doktor urat csak ajánlani tudom, a legjobb!!!
2013. júl. 6. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki kell dőlni az egyik oldaladra, és lassan felnyomod magad az ágyban oldalfekve. Kb úgy mint a császárosok.
2013. júl. 6. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már rájöttem, hogy így kell és pont így csinálom. A császárnál vhogy egyszerűbbnek tűnt, de már itt sem gond, hiszen nem fáj, csak féltem őket:)
2013. júl. 7. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!