Mellplasztikai műtét után hogyan kelljek ki az ágyból?
Figyelt kérdés
2 nappal vagyok a műtét után és igazából nem is fáj a műtét helye. Meg is lepődtem,ezen, hiszen nagyon sok véleményt elolvastam, ami alapján iszonyatos fájdalmat kellett volna éreznem. Viszont az ágyból eddig csak úgy keltem fel, hogy vki a hátamat nyomta és a kezével felhúzott. Lehet, hogy egyedül is menne, csak féle terhelni a sebet, nehogy ártsak, vagy vmi bajt okozzak. Kontrollra csak hétfőn megyek, akkor majd megkérdezem az orvost, de ha addig van vkinek ötlete az megköszönném.2013. júl. 4. 18:52
1/5 anonim válasza:
mindig kell legyen valaki aki tud segiteni
Ha akarsz kockaztatni, akkor valami kotelet rogzits valami stabilhoz es annak segitsegevel esetleg kitudod magad huzni az agybol ,de eleg rizikos
2/5 anonim válasza:
Igaz, nem a kérdésedre válaszolok, de mennyiért csináltál neked, hol, nem tudod hogy zajlik a részletfizetés, JOBBULÁST.
3/5 A kérdező kommentje:
747 ezer ft volt és Csuha lajos csinálta. A részletfizetésben sajnos nem tudok segíteni. Viszont a doktor urat csak ajánlani tudom, a legjobb!!!
2013. júl. 6. 13:15
4/5 anonim válasza:
Ki kell dőlni az egyik oldaladra, és lassan felnyomod magad az ágyban oldalfekve. Kb úgy mint a császárosok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már rájöttem, hogy így kell és pont így csinálom. A császárnál vhogy egyszerűbbnek tűnt, de már itt sem gond, hiszen nem fáj, csak féltem őket:)
2013. júl. 7. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!