Miért nem tetszik a körülöttem lévőknek, hogy megakarom magam néhány helyen műtettni?
Szeretném megcsináltatni az orromat,a melleimet és a felső állkapcsommal is kezdeni szeretnék vmit,viszont mikor ezt mondtam a barátaimnak teljesen elképedtek és mondták ,hogy jó vagyok úgy ahogy vagyok... Viszont engem zavar ,mert az orrom formája egyáltalán nem szép és még nagy is ,a felső állkapcsom nagyon előrébb áll mint az alsó,a melleim meg csúnyák és lógnak ezért kisebbíteni és felvarratni akarom őket. Mindig is csúfoltak hogy milyen az arcom meg ráadásul nem is vagyok vékony (de ezen már dolgozom),és ezért is mindig bántottak (meg néha most is),és teljesen az agyamra megy már ez ,hogy mindenki piszkál.
Meg az az érdekes hogy jelen pillanatban nem vagyok szép és ha utána megműtettném magam ,meg már minden passzolna akkor meg azért fújolnának le az emberek mert nem nem vagyok "eredeti" és természetes,meg "teljesen jól néztem ki"?Miért nem tudják eldönteni hogy mi van?
Nem tetszik nekik mert ők már megszoktak így, és nem akarják hogy ilyen költséges, és kellemetlen dolgoknak vesd alá magad.
Én viszont azt mondom hogy ha szeretnéd, akkor csináltasd meg, nekem is volt plasztikám és sokkal jobban érzem magam azóta.
A felső állkapcsos műtét viszont nem egészen úgy van ahogy gondolod, valószínű neked az alsó állkapcsod alulfejlett, emiatt van mélyharapásod is. Oda áll implantátum kell, meg fogszabályozás, rengeteg kellemetlenséggel járna és igen költséges is. Szerintem ebbe törődj bele, a másik kettőt pedig ha szeretnéd akkor hajrá. Így is lesz a kettő együtt kb 1,5 millió.
Szerintem meg ha szeretnéd, akkor menj műttesd meg magad.- Az állkapoccsal kapcsolatban egyetértek az előzővel.
És egy jó tanács: nem kell mindenről beszámolni mindenkinek, mert aztán csak jönnek a megjegyzések. A te dolgod, nem tartozik másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!