Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha szilikon mellem lesz...

Ha szilikon mellem lesz r***nek fognak nézni?

Figyelt kérdés
jövőre tervezem addigra meglesz a pénz rá és kíváncsi vagyok ,miket fognak rólam gondolni mennyire fognak jobban megnézni ?Van barátom és nem pasizás miatt műtetném meg,hanem hogy én jól érezzem magam és ne legyek ilyen boldogtalan de szerintem sokak szemébe csak egy műmellű ribi leszek pedig aki ismer tudja,hogy a külsőm nem tükrözi a belsőm.
2013. júl. 27. 09:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem se lesz feltűnő ,mert én vékony vagyok nem illik a nagy mell mert aránytalanul néznék ki csak közepes méretűt akarok.
2013. júl. 27. 13:24
 22/29 anonim ***** válasza:
igen.
2013. júl. 27. 14:44
 23/29 anonim ***** válasza:
10-esnek igaza van. Ha nem lenne önbizalomhiányod, a melleddel se lenne semmi bajod. De te tudod...
2013. júl. 27. 15:49
 24/29 anonim ***** válasza:

Miért bántjátok a kérdezőt. Csak feltett egy kérdést, normálisan.

5-ös, folyamatosan h@lyeséget írsz. És az a link, az elrontott mellről...na hát, az egy kirívó eset, nem mérv adó.

Nekem is megműtötték, ha valakinek nem mondom, nem tudják, nem is látszik rajta. Kérdező, senki nem fog ribizlinek nézni, egy műtét miatt, ne aggódj!

2013. júl. 27. 21:48
 25/29 anonim ***** válasza:

szard le amit írnak itt. én 18 évesen rögtön megcsináltattam és azóta se bántam meg :) aki ilyenért megszól az nem normális

23 L

2013. júl. 27. 23:15
 26/29 anonim válasza:

Nem értem, hogy lehetnél a melledtől boldogabb. Szebb lehetsz, de boldogabb nem.

Ha csak annyi a cél, hogy megnézzenek, festesd a hajad hupikékre, sokkal többen fordulnak majd meg, mint a szőkék/barnák után.

2013. júl. 28. 23:26
 27/29 anonim ***** válasza:
nyilván nem azért csináltatja meg hogy megnézzék az utcán... :) hanem mert saját magának nem tetszik a kis melle. amúgy meg igen boldogabb lesz tőle, lesz önbizalma.
2013. júl. 30. 23:02
 28/29 anonim ***** válasza:

Hasonló indíttatásból csináltattam meg és direkt olyan sebészt kerestem, aki természetes formákra specializálódott.

Aki nem ismert a műtét előtt, nem hiszi el, hogy nem a sajátom, annyira természetes lett.

A mérettel és a profillal (mennyire kemény az implant) kell "játszani", ha ügyes a sebész, akkor teljesen természetes lesz az eredmény - pl. felső kontúr nélküli.

2013. aug. 17. 16:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem szabad foglalkozni az irigyekkel. :)

Azon van a hangsúly,hogy az új mell neked adjon önbizalmat.Vágj bele nyugodtan!

Igazából én sem találok semmi kivetnivalót a plasztikai műtétekben,előnyére is válhat az embernek.

Persze nem szabad túlzásba vinni..

2013. aug. 30. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!