Ha szilikon mellem lesz r***nek fognak nézni?
Miért bántjátok a kérdezőt. Csak feltett egy kérdést, normálisan.
5-ös, folyamatosan h@lyeséget írsz. És az a link, az elrontott mellről...na hát, az egy kirívó eset, nem mérv adó.
Nekem is megműtötték, ha valakinek nem mondom, nem tudják, nem is látszik rajta. Kérdező, senki nem fog ribizlinek nézni, egy műtét miatt, ne aggódj!
szard le amit írnak itt. én 18 évesen rögtön megcsináltattam és azóta se bántam meg :) aki ilyenért megszól az nem normális
23 L
Nem értem, hogy lehetnél a melledtől boldogabb. Szebb lehetsz, de boldogabb nem.
Ha csak annyi a cél, hogy megnézzenek, festesd a hajad hupikékre, sokkal többen fordulnak majd meg, mint a szőkék/barnák után.
Hasonló indíttatásból csináltattam meg és direkt olyan sebészt kerestem, aki természetes formákra specializálódott.
Aki nem ismert a műtét előtt, nem hiszi el, hogy nem a sajátom, annyira természetes lett.
A mérettel és a profillal (mennyire kemény az implant) kell "játszani", ha ügyes a sebész, akkor teljesen természetes lesz az eredmény - pl. felső kontúr nélküli.
Nem szabad foglalkozni az irigyekkel. :)
Azon van a hangsúly,hogy az új mell neked adjon önbizalmat.Vágj bele nyugodtan!
Igazából én sem találok semmi kivetnivalót a plasztikai műtétekben,előnyére is válhat az embernek.
Persze nem szabad túlzásba vinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!