Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha szilikon mellem lesz...

Ha szilikon mellem lesz r***nek fognak nézni?

Figyelt kérdés
jövőre tervezem addigra meglesz a pénz rá és kíváncsi vagyok ,miket fognak rólam gondolni mennyire fognak jobban megnézni ?Van barátom és nem pasizás miatt műtetném meg,hanem hogy én jól érezzem magam és ne legyek ilyen boldogtalan de szerintem sokak szemébe csak egy műmellű ribi leszek pedig aki ismer tudja,hogy a külsőm nem tükrözi a belsőm.
2013. júl. 27. 09:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ez nem tüneti kezelés mert alapvetően nagyon jó alakom van mindenemmel meg vagyok elégedve csak a mellem miatt vagyok ilyen és ha lesz szilikon nem lesz semmi bajom magammal végre élhetek boldogan.
2013. júl. 27. 10:34
 12/29 anonim ***** válasza:
49%
Az igazi melled nem tokosodik be és nem kell x évente cserélni. :) Ha elrontják akkor undorító, el is fertőződhet.
2013. júl. 27. 10:36
 13/29 anonim ***** válasza:

Itt egy elrontott mell (+18):

[link]

2013. júl. 27. 10:41
 14/29 A kérdező kommentje:
a tokosodás természetes reakció mert idegen dolog kerül a szervezetbe csak akinek ez durvább lesz annak gáz és erre nagyon kicsi az esély és már nem olyan szilikonok vannak mint 10 éve ezeknek nincs lejárati dátuma ha nincs semmi baj velük nem kell kivenni.Az meg aki olyan orvoshoz megy akinek nem néz utána az ő hibája nekem van ismerősöm és nem lesz csúnya.
2013. júl. 27. 10:45
 15/29 anonim ***** válasza:
47%

:D

Minden invazív beavatkozásnak van kockázata. Akárki csinálja a műtéteket van kockázat. Ha gond lesz ne itt sírj.

2013. júl. 27. 10:49
 16/29 anonim ***** válasza:
19%
Többre mennél a pasizásban, ha műmell helyett megtanulnál normálisan írni. Persze ha hozzád hasonlóan felszínes kant keresel, akkor nem.
2013. júl. 27. 10:50
 17/29 A kérdező kommentje:
és ki akar pasizni? Nekem van barátom úgy látszik neked a szövegértés jelent gondot.
2013. júl. 27. 10:55
 18/29 anonim válasza:
72%
Mi bajotok van? Normalisan meg kerdezte, hogy mell op miatt mit fognak róla gondolni! Miert kell a negativ példákkal tamadni? Attol nem lesz r*banc hogy ami zarvarja tesz ellene! Nem pasit akar fogni a mellekkel hanem az önbizalman javítani amiben semmi megvetni valo nincs! 27/N
2013. júl. 27. 11:30
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha normális lány vagy csak épp picik a melleid és szeretnél nőiesebbeket attól meg nem fognak ribinek tartani. Ha viszont úgy viselkedsz mint egy agyatlan ribi óriási felfújt mellekkel, akkor annak fognak tartani.
2013. júl. 27. 12:24
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ha normális melleket csináltatsz, és nem pumpálod fel a nyakadba, akkor normális öltözetben nem is fogják észrevenni, hogy szilikon, csak azt, hogy normális-vagy nagy méretű melleid vannak.

Esetleg akkor látszik, ha nagyon dekoltált felsőt veszel fel, de ha csak kicsit dekoltáltat, és mint már írtam nem irreálisan lufik, akkor észre se veszik majd :)

2013. júl. 27. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!