Ha szilikon mellem lesz r***nek fognak nézni?
Figyelt kérdés
jövőre tervezem addigra meglesz a pénz rá és kíváncsi vagyok ,miket fognak rólam gondolni mennyire fognak jobban megnézni ?Van barátom és nem pasizás miatt műtetném meg,hanem hogy én jól érezzem magam és ne legyek ilyen boldogtalan de szerintem sokak szemébe csak egy műmellű ribi leszek pedig aki ismer tudja,hogy a külsőm nem tükrözi a belsőm.2013. júl. 27. 09:35
1/29 anonim válasza:
Nem.
Vagyis néhányan igen.De ők is ugyan úgy dugnának.
A lényeg.A te dolgod.Ne foglalkozz mások véleményével.
2/29 Froncsi válasza:
Akik ismernek, azok tudják milyen vagy. A műtét után sem fognak r*bancnaktartani.
Akik nem ismertek, azok meg nem tudják milyen volt a melled műtét előtt. Szóval azt sem fogják tudni, hogy szilikonod van.
3/29 anonim válasza:
ááá, dehogy fognak ribinek nézni...
amúgy meg ha te ettől boldogabb leszel, (és valljuk be, a barátod is az lesz) akkor nem tök mindegy, hogy vadidegen barmok mit gondolnak?
4/29 anonim válasza:
Aki leir a szilikon mell miatt az annyit is ér! Engem nem érdekel h kinek milyen jellegű plasztikaja volt az emberre vagyok kíváncsi! Sztem ne torodj vele ki mit gondol érezd jól magad! En is jövőre tervezem mert ket kislanyom szuletese után nem olyan mint anno es sajnos el is fogyott rendesen! Hidd el engem nem fog erdekelni ki mit gondol mert a magam önbizalma miatt teszem, hogy en jol erezzem magam! 27/N
5/29 anonim válasza:
Tudjuk hogy szilikon, általában látszik. Érezni meg nagyon lehet.
6/29 anonim válasza:
Igen, és nem alaptalanul. Mellesleg :) az igazi mell mindig szebb, mint a mű, bármilyen kicsi is.
7/29 anonim válasza:
Ha valamiért tényleg nem normális a mell akkor lehet értelme. A méretért nincs.
8/29 anonim válasza:
Én nem vagyok a híve, de ma már elég sok embernek meg van csinálva a melle, szerintem nem feltűnő dolog. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és vállald fel önmagad!
10/29 anonim válasza:
ez csak tüneti kezelés az önbizalomhiányra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!