Nagy, horgas orrom van, és nagyon rosszul érzem magam emiatt. A TB sehogy sem támogatná a műtétet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 22:30
11/15 anonim válasza:
Támogatja.
Csak kérd meg az egyik barátodat hogy egy kb 15-20 cm átmérőjű vastag csődarabbal sózzon egyet rá tiszta erőből...
Nah pár nap és kész is az új orrocska.
Másik ötlet; növessz pajeszt és nem lesz feltűnő...:)
12/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok:D
2009. okt. 20. 14:59
13/15 anonim válasza:
de, ha akkora lenne hogy gátoljon a látásban :)
Egy simerősöm 17 évesen csináltattta meg az orrát (lány) hogy a tablóképen nagyon szép legyen. Vár szerintem eredetileg sem volt vészes.
14/15 anonim válasza:
Ja! Bocsánat! Akkor ezt most nagyon csúnyán bebuktam :D
15/15 anonim válasza:
Sajnos nem támogatja a TB.
Barbara "Streisand" is nagy orrú,mégis gyönyörű. Ha tudsz járj nyaralni Görög országba,Olaszországba,Izraelbe ott ez a szép. Nekem is tetszik...ha ez drága neked,nézz ilyen filmeket.
"Michael Jackson" is hogy kiszúrt magával,behozta divatba a feketéket erre fehérítette magát. Hidd el nem az orr forma és méret a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!