Ezt a fajta műtétet támogatná a TB?
135 kiló vagyok, a testtömegindexem 38 körül mozog,(15 kilót fogytam eddig) félek,hogy lógni fog a bőröm,90 kiló lenne az ideális testsúly a magasságomhoz ,ami még 45 kiló fogyást jelent.
Úgy hallottam,hogy ha egy bizonyos testtömegindexnyit fogyok,akkor a TB támogatja a műtétet,de nem vagyok biztos benne,abban az esetben lenne persze róla szó,ha semmilyen körülmények között nem lehetne megelőzni,hogy még 45(inkább 50) kiló fogyás után lógjon a bőröm:)
Bármilyen plasztikai műtétet támogat a TB, ha pszichiátriai szakvélemény mondja ki, hogy az elváltozás mentális zavarokat okoz valakinél (hosszú tortúra). Akár a mellplasztikát is, ismerősöm így csináltatta meg a mellét.
DE!: Lehet, hogy mostmár nem.
Köszi a választ!
Hát,nekem 2 éve kezdődött a depresszióm,és generalizált szorongásom(azóta a 2 év alatt híztam 15 kilót kb),pontosabban mondva az első pánikrohamom után kezdődött minden,diagnózisom nincs róla,de másfél éve voltam orvosnál,és anti depresszánst írt fel,úgy gondoltam megpróbálom leküzdeni magamtól is,de lehetetlennek tünik(de ez egy másik topik:)
Helyesbítek akkor én is:
A túlsúly okozott nálam elég sok szorongást,eredendően innen ered minden pszichés zavarom ami jelenleg is tart :)Ha meg lógni fog a bőröm ,akkor jobb lesz 1 fokkal,de akkoris fog okozni egyfajta szorongást amit említettél,gondolom erre gondoltál.
Nekem a lecsonkolt fitymám miatt (feszül, fáj, amikor használom, foltosodik, kérges, száraz a makk, ronda varratlyukak maradtak stb) fordultam az államhoz és az elkövető orvosokhoz, a kórházhoz. Hogy mik a lehetőségek, helyreállítást hogy gondolják és mennyiben támogatják.
Elküldtek. Ez Magyarország. Itt csak szétcseszni tudnak és aztán mehetsz, ahová akarsz... nem sok jót jósolok neked :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!