Nagyon kiábrándító ha egy lánynak kiálló fülei vannak?
Szerintem nagyon sok mindent ezzel nem tehetsz. És ha ez a legnagyobb baki rajtad akkor nincs mitől félned.
Minden nőnek megvan a maga a keresztje. Vannak lányok akik után a fél város megfordul, és vannak akik után pedig senki. Pedig csak látszólag senki. Lesz egy ember aki értékeli benned majd azt hogy te te vagy. És akkor az elálló füleidet is nagyon bájosnak fogja tartani.
Csak annak az embernek hogy mindent jelents és megforduljon utánad, aki szívből szeret.
És megmondom: neked is valaki valahol, aki arra vár, hogy veled élhessen és boldog legyen veled.
Szia!
Igaz én lány vagyok, de remélem azért nem baj hogy írok.
Nekem is kiskorom óta kissé elállnak a füleim, ami kezdetben engem nem zavart, de mikor emiatt folyamatosan csúfoltak (Kleopátra hajam volt, és így eléggé látszott) akkor már kezdtem elveszíteni az önbizalmamat.
Nagyon megkeserítette az alsós éveimet ez a dolog, a mai napig (igaz azóta már szinte derékig ér a hajam és kissé hullámos is így nagyon jól takarja ezt a hibámat)
ha megérzem a fülemen a szellőt, mert véletlenül kibukkan a hajam mögül azonnal söpröm vissza a hajam nehogy valaki meglássa. Sokat nézegettem a tükörben, és igazából nem is vészesen állnak el, de a csúfolás olyan mély sebeket hagyott bennem hogy ez szinte ösztönből jön.
Ezért nem hordhatok akármilyen hajat, pedig az új barátnőim a középiskolában mikor mondtam nekik ezeket azt mondták nekik fel sem tűnt hogy elállóbbak lennének mint a normál, de engem valahogy zavar, és szó szerint szégyenkezek miattuk. És ezt gyűlölöm, legszívesebben megműttetném. De ha kiskoromban nem érnek ezek a megjegyzések lehet hogy eszembe sem jutott volna hogy valami baj van a fülemmel :/
Szóval szerintem nincs benne semmi rossz, láttam már lányt akinek nálam sokkal jobban elálltak a fülei és simán "közszemlére tette" mármint nem bújtatta a haja mögé meg semmi ilyesmi. És nem volt zavaró, sőt, illett az arcához.
De valahogy a sajátommal nem vagyok képes megbirkózni ..
Ez akár egy kis tanulság is lehet valakinek, hogy akár egy beszólás is mekkora nyomot hagyhat valakiben.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!