Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lánynak/nőnek is kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak/nőnek is kiábrándító, ha egy fiút nem érdekli a környezetvédelem?

Figyelt kérdés
Barátóm állandóan kidobja a kocsiból a szemetet az ablakon, nem érdekli melyik hulladékgyűjtő kukába dobja a szemetet ( pl a műanyag palackosba dobja a papírt, sörösdobozt, stb.)
2011. dec. 25. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ez nem az h nem érdekli a környezetvédelem, hanem kulturalatlan..
2011. dec. 25. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

én is szarok a környezetvédelemre..azért fizetik a büdös cigányokat hogy felszedjék...a semmire kapjanak pénzt?

Csináljanak valamit azért a pénzért...

2011. dec. 25. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
ez nem környezetvédelmi kérdés-valóban elég bunkó ha az autóból szemetel.(sok ilyen van)
2011. dec. 25. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Második! Kívánom, hogy azok a mocskos cigányok basszák teherbe az egész családod. :) Tudod, nem a cigányok szedik fel, sőt sok helyen már senki sem szedi fel. Ha telkünkre megyek, minden alkalommal szedhetnék egy zsák szemetet, alig 200 méteres szakaszon, mert a sok nyomorék autós kidobja minden szarját, még üres cipős dobozokat is, vagy épp akkor kifogyott dezodort. Egy darabig szedtem is, de már nincs hova rakni.

Szóval üzenem ezúton is a sok nyomoronc szemetelőnek, hogy kezét lábát eltöröm ha meglátom őket. :)

2011. dec. 25. 15:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem komplett, akinek ez kiábrándító.

22/N

2011. dec. 25. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem az, hogy nem érdekli a környezet védelem, EZ FA*ZSÁG. Engem sem érdekel a környezet védelem de nem csinálom ezeket.
2011. dec. 25. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
A környezetvédelem nem a szemetelésről szól. A természet mindent lebont, persze van sok dolog amihez rengeteg idő kell, de akkor is lebontja. Ez inkább csak "esztétikai/földrajzi" probléma, mert nem szép látvány és nem ott kellene lennie az adott szemétnek. Az már sokkal durvább, hogy elhasznált autóakksi van kihajítva az erdőszélre. Az veszélyes anyag, sok kárt tesz a környezetben. Persze egy idő után az is lebomlik. Egy állat vagy növény nem fog elpusztulni egy papírzacskótól vagy egy kólásdoboztól, de az akkusav már kárt tesz bennük. Addig meg úgyse lesz nagy változás, amíg a nagyüzemek a folyóvizekbe engedik a sz@rjukat...
2011. dec. 25. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

A szemetelés igénytelenség.

Az ilyen emberek élnek meg a kupac sz@r hátán is.

Szerintem evidens, hogy a környezetem igyekszem legjobb tudásom szerint tisztán tartani.

2011. dec. 25. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát nem, engem sem érdekel szal... 17L
2011. dec. 25. 16:35
 10/10 Normálisvagy? ***** válasza:
Ez nem 100%-ban környezetvédelmi téma! És igen engem nagyon is zavarna, ugyan is elgondolkoznék azon, hogy ekkora neveletlen, tah.ó parasz.t mellett én mit keresek!
2011. dec. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!