Mellnagyobbitásra készülök,2és 5éves gyerkőccel. Tapasztalatok vannak? Ha az első 3-4napra elvinné a nagyi őket és kb utána 3hétig lenne állandó segítségem kivitelezhető lenne a dolog?
emelni meddig nem lehet?és kézenfogva (ugye kicsit hajolva) mikortól lehet menni a picikkel, ha ugye benn van a pakliban,hogy megránt?
az ilyen dolgok érdekelnének.
meg minden....
köszi
Szia. Nekem 3 és 5 évesek voltak a gyerekek amikor volt a mellműtétem. A gyerekeket ha lehet, legalább egy hétre passzold le. Kb egy hét után van varrat lazítás, és 10 nap múlva varrat szedés. A sportmelltartót 6-8 hétig kell viselni. Varratszedésig nehéz a tisztálkodás, utána már zuhanyozhatsz. Emelni 1 kg-ot emelhetsz, de nehezet nem, hajolni, magasra nyúlni, nem szabad. Ha utána is van segítséged, szerintem megoldható,arra nagyon vigyázz a gyerekek nehogy véletlenül megüssék.
Ja, és arra számíts, hogy műtét után annyira fáj, hogy sem lefeküdni, ha meg lefeküdtél, sem felülni nem tudsz majd, csak nagy nehezen:) nagyon-nagyon erős izomlázhoz tudnám hasonlítani. Sok sikert!
kedves egyeske !
tán irígységből írtál ilyen undok hangnemben?
kedves Második válaszoló köszönöm kimerítő válaszod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!