Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Segitseg! Ez meg valtozni fog?

Segitseg! Ez meg valtozni fog?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok es kicsi a mellem es formatlan.Ez meg valtozni fog?

Lattam olyant hogy "csomell"...valami olyasmi az enyem is :((

Lecciii segitsetek!!Nagyon el vagyok keseredve :(

2013. jún. 20. 07:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Atyaég, mégis mi a fenét vártok? Gyerekkorú, gyerektestű, növésben lévő GYEREKEK vagytok, akár tetszik ezt elfogadni, akár nem. Papírforma szerint 22 éves korig alakul a mell átlagosan, azaz még nyolc teljes év van addig!

Ha a gyerekek nem akarnának felnőttek lenni idő előtt, piszok sok sérüléstől, szorongástól kímélnék meg magukat. Ehelyett egymást felüllicitálva próbálnak meg felnőttnek tűnni, majd anonim oldalakat sírnak tele a maguknak kreált fájdalmukkal... Ez annyira kétségbeejtő számomra, érző szívű emberként borzasztóan sajnálom ezt a generációt. A telekommunikációs forradalom elvette a gyerekkorotokat: az időszak, ami nekünk olyan sok örömöt okozott, nektek ezt a lehetetlen elvárások miatti megfelelési kényszert adta. :(

2013. jún. 28. 23:45
 12/14 anonim ***** válasza:
ne zavarjon se a formája se a mérete...16 éves vagyok és az enyém is hasonló mint a tiéd, de ez még neked is meg nekem is majd változni fog no para, viszont szerintem se előnyös a háromszög bikini, tényleg váltanod kéne, mert az csak kihangsúlyozza és ha ennyire zavar, akkor inkább válts :)
2013. júl. 1. 10:15
 13/14 ariana-girl válasza:
Biztosan meg fog változni,talán csak későn érő vagy :).Egyébként ha nem változna túlságosan akkor csak annyit vigasztalásképpen hogy a kisebb mellű nőknek többféle ruha áll jól :)
2013. júl. 2. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kicsi és nem is csúnya a formája.

Ezt nőként mondom.

2013. júl. 8. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!