Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Segitseg! Ez meg valtozni fog?

Segitseg! Ez meg valtozni fog?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok es kicsi a mellem es formatlan.Ez meg valtozni fog?

Lattam olyant hogy "csomell"...valami olyasmi az enyem is :((

Lecciii segitsetek!!Nagyon el vagyok keseredve :(

2013. jún. 20. 07:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak későn érő típus vagy. Nekem is kicsik a melleim,de engem nem érdekel különösebben, mert egy igazi nő nem a mellével, hanem a mosolyával hódít. Ha egy férfi meg csak azért szeret egy nőt, mert nagyok a mellei, az elmehet a búsba :'D

Természetesen még nőhet, van aki szentül hiszi,hogy a női mell 24 éves korig nő...

Persze utána is változik, terhességnél, szoptatásnál, fogamzásgátló hatására stb. Aztán van olyan típusú emberke aki popsira, hasra hízik mellre fogy... és van fordítva is.

Azok az ismerőseim akiknek nagy mellük van utálják, ami nem csoda, hiszen a gravitáció egy idő után ellenük fog dolgozni.

Addig örülj, míg nem kell "cipelned" őket, mert a kismellű nőknek a tartásuk is szebb...

2013. jún. 20. 08:43
 2/14 A kérdező kommentje:

Engem inkabb a formaja zavar,nem a merete.Nagyon csunya a formaja :( es igy nem tudok menni a strandra :((

Csatolok ket kepet bikiniben...

Borzasztoo :(((((((

[link]

[link]

2013. jún. 20. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:

szerintem semmibaj a formájával...

Inkább keress más "fazonú" bikinit

pl ilyesmit :

[link]

[link]

A formája még biztos, hogy változni fog, ne aggódj miatta. Érezd jól magad a bőrödben :) nehogymár a melleid formája miatt mondj le a strandról :D

2013. jún. 20. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
ez hol kicsi es formatlan? nekem kisebb mint ez... viszont en 19 vagyok... ne rohogtess. ennel nagyobb gondod ne legyen!
2013. jún. 20. 14:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos, ha az emberek látják, hogy szereted a testedet, ők is elfogják fogadni.
2013. jún. 20. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
14 evesen nem ezen kene gondolkoznod....es nyugi fog meg valtozni ! 20 eves korodig.hordj push up-ot
2013. jún. 20. 18:55
 7/14 anonim válasza:
0%
biztos befelé nő
2013. jún. 21. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
nyugi még nőhet, nekem legalábbis 14 éves korom után eléggé megnőtt, nagyobb melltartót hordok mint nővéreim, pedig már az egyiknek 2 gyereke is van. és mikor 14 voltam, nekem is kb. akkora volt mint neked, talán egy kicsit nagyobb. szóval nyugi mint mondtam még nőhet. 17/L
2013. jún. 22. 22:31
 9/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :-)

Arra lennek kivancsi,hogy a formaja valtozni fog meg?szeretnem hogy kerekebb legyen:o3

2013. jún. 23. 23:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem még fog változni, ne aggódj ezen.
2013. jún. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!