Segitseg! Ez meg valtozni fog?
14 eves lany vagyok es kicsi a mellem es formatlan.Ez meg valtozni fog?
Lattam olyant hogy "csomell"...valami olyasmi az enyem is :((
Lecciii segitsetek!!Nagyon el vagyok keseredve :(
Lehet, hogy csak későn érő típus vagy. Nekem is kicsik a melleim,de engem nem érdekel különösebben, mert egy igazi nő nem a mellével, hanem a mosolyával hódít. Ha egy férfi meg csak azért szeret egy nőt, mert nagyok a mellei, az elmehet a búsba :'D
Természetesen még nőhet, van aki szentül hiszi,hogy a női mell 24 éves korig nő...
Persze utána is változik, terhességnél, szoptatásnál, fogamzásgátló hatására stb. Aztán van olyan típusú emberke aki popsira, hasra hízik mellre fogy... és van fordítva is.
Azok az ismerőseim akiknek nagy mellük van utálják, ami nem csoda, hiszen a gravitáció egy idő után ellenük fog dolgozni.
Addig örülj, míg nem kell "cipelned" őket, mert a kismellű nőknek a tartásuk is szebb...
Koszonom a valaszokat :-)
Arra lennek kivancsi,hogy a formaja valtozni fog meg?szeretnem hogy kerekebb legyen:o3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!