Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17 éves lány vagyok. Még...

17 éves lány vagyok. Még sokat fogok változni külsőre? Mégis miben?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
háát szerintem már nem nagyon fogsz változni ... csak magasabb leszel 1-2 cm-rel ..
2013. ápr. 7. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az elsővel,ugyanis az emberek nagy része mindig változik.Van aki 10 év alatt annyit változik hogy az ember meg sem ismeri az illetőt,viszont olyan is akad aki 15 év múlva is ugyanolyan marad szinte.Aztán ahogy öregszünk is változunk,őszülünk ráncosodunk.stb
2013. ápr. 7. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát szülés után durván meg fogsz változni:D
2013. ápr. 7. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Embertől függ. Pl. ha rólam látnál 16-17 éves koromból képet, meg most, leesne az állad. visoznt vannak oylan ismerőseim, akik egy-két változáson kívül ugyanúgy néznek ki, mint akkor. Nagyban függ attól, hogy ha pl most kövér vagy, később akármikor lefogyhatsz, attól az arcod is változik. változhat a stílusod, ízlésed, más színű lehet a hajad, szóval persze, változhat. alapvető genetikai dolgokon nem, pl ha most A-s melled van, C-s már nem nagyon lesz, de B-s még épp lehet, még nőhet keveset. Ha most 70 kiló vagy, év végére lefogyhatsz 55-re, és kifestheted lilára a hajad. Szóval, persze, hogy lehet változni :)
2013. ápr. 7. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Miben szeretnél változni?
2013. ápr. 8. 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincsenek terveim. A kérdésem igazából arra irányult, hogy pl még ilyen korban nem alakul-e ki véglegesen a testforma, az arc. Meg ilyenek. Tegyük fel, hogy én semmit nem változtatok magamon. A természet változtat még?
2013. ápr. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!