Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 15 évesen tehetek mell implant...

15 évesen tehetek mell implantációt?

Figyelt kérdés

Nagyon ronda és kis méretű melleim vannak....implantációról lehet szó?

15/L

2013. jún. 16. 16:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ne egy évet várj, hanem legalább 3-at!
2013. jún. 16. 18:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg a 18-at! Egyrészt, mert addig még nőhetnek a melleid, hiába nem látsz változást az elmúlt két évben. Másrészt egy valóban lelkiismeretes orvos nem vállalna ilyen műtétet 18 éves kor alatt. Szóval várd meg a 18at és ha akkor is így gondolod, akkor keress fel egy jó szakorvost és műttesd meg magad. Addig inkább ne.. És hidd el, ez nem fogja befolyásolni a párkapcsolataidat. Ha valakit mégis zavarna, akkor pedig ne magadat hibáztasd, hanem örülj neki, hogy nem amellett a felszínes alak mellett tengődsz évekig.
2013. jún. 16. 18:10
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. jún. 16. 20:12
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

18 éves kor alatt nincs az a doki aki megcsinálná neked.

Meg különben is mit akarsz, 15 évesen még nőhetnek, fejlődő szervezet vagy még!

2013. jún. 16. 21:30
 15/25 anonim válasza:

szia! még nőhet a melled addig szerintem érdemes várni.

bár én 24 vagyok azóta is várom hogy még nőhet de SEMMI.

:D

2013. jún. 16. 21:42
 16/25 anonim ***** válasza:

Egy LELKIISMERETES orvos biztos, hogy nem csinálja meg 18 éves kor alatt, még szülői beleegyezés esetén sem, hiszen pont ebben az időszakban változol a legtöbbet. A szervezet még aktív növekedésben van. Ennek ellenére én is tudok ilyen "orvosokról", akik 15-16 éves lányokat is megműtöttek. Engem ez felháborít, pedig amúgy nem vagyok plasztika ellenes, ha indokolt.

Azért megkérdezném a kérdezőt, hogy mégis mekkora mellei vannak, mert volt már itt a GYK-n olyan, aki a 75B melleit tartotta szúnyogcsípéseknek....

2013. jún. 17. 08:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se túl nagyok, de ez van, pasim így is szeret és kíván, más meg nem érdekel :DD Legalább nem ugrálnak futás közben :DD

18-at mindenképp várd meg, de én azt mondom, inkább békülj ki vele. Van barátnőm, akinek alig van melle, és mégis rengeteg pasi odáig van érte, és nagyon jó csajnak számít :D

2013. jún. 17. 11:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Gimiben emlékszem, volt egy lány, akinek alig volt melle. Harmadik és negyedik év közötti nyáron nagyon megnőtt neki, szeptemberben csak néztünk, kb három kosárméretet nőtt - ekkor 17-18 éves lehetett.
2013. jún. 18. 05:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Inkabb egy agymutet kene neked!....
2013. jún. 25. 11:21
 20/25 A kérdező kommentje:
19-es, nem mondod komolyan?
2013. jún. 25. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!