15 évesen tehetek mell implantációt?
Nagyon ronda és kis méretű melleim vannak....implantációról lehet szó?
15/L
18 éves kor alatt nincs az a doki aki megcsinálná neked.
Meg különben is mit akarsz, 15 évesen még nőhetnek, fejlődő szervezet vagy még!
szia! még nőhet a melled addig szerintem érdemes várni.
bár én 24 vagyok azóta is várom hogy még nőhet de SEMMI.
:D
Egy LELKIISMERETES orvos biztos, hogy nem csinálja meg 18 éves kor alatt, még szülői beleegyezés esetén sem, hiszen pont ebben az időszakban változol a legtöbbet. A szervezet még aktív növekedésben van. Ennek ellenére én is tudok ilyen "orvosokról", akik 15-16 éves lányokat is megműtöttek. Engem ez felháborít, pedig amúgy nem vagyok plasztika ellenes, ha indokolt.
Azért megkérdezném a kérdezőt, hogy mégis mekkora mellei vannak, mert volt már itt a GYK-n olyan, aki a 75B melleit tartotta szúnyogcsípéseknek....
Nekem se túl nagyok, de ez van, pasim így is szeret és kíván, más meg nem érdekel :DD Legalább nem ugrálnak futás közben :DD
18-at mindenképp várd meg, de én azt mondom, inkább békülj ki vele. Van barátnőm, akinek alig van melle, és mégis rengeteg pasi odáig van érte, és nagyon jó csajnak számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!