15 évesen tehetek mell implantációt?
Figyelt kérdés
Nagyon ronda és kis méretű melleim vannak....implantációról lehet szó?
15/L
2013. jún. 16. 16:26
1/25 anonim válasza:
persze ha van rá elég pénzed...
2/25 anonim válasza:
Buta lány!
Még most nőnek a melleid,meg egyrészt nem is lehetne!
3/25 A kérdező kommentje:
Van rá pénzem, a melleim rég nem nőnek, két éve semmit nem nőttek...de 18 év alatt meg van ez engedve?
2013. jún. 16. 16:31
4/25 anonim válasza:
Szülői beleegyezêssel elvileg lehet, de egy lelkiismeretesebb doktor biztos nem vállalná, csak a kontárok, azok meg lehet h elszúrnák. Inkabb varj amíg betöltöd a 18-at, addig még akár meg is nőhet a melled.
5/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még nem tudom mit csináljak, talán várok még egy évet...
2013. jún. 16. 16:42
7/25 anonim válasza:
amíg biológiailag még nőhet a melled, addig nem fognak neked ilyet csinálni...
8/25 anonim válasza:
Nincs az a doki, aki megcsinálja neked. Amúgy baromi nehezen hiszem el, hogy van rá 800 ezred. De mindegy is, 18 év alatt szinte 100%, hogy nem csinálják meg. Szerencsére.
9/25 randomgirlLOL válasza:
Szerintem mindenképp várj. A génjeid "döntik el", hogy 21 éves korodig mennyit nőnek még a melleid - türelem. Én is ennyi idős vagyok, olyan kicsi "mellekkel", amik még a 70/A melltartót se töltik ki. Szivacsos melltartó jó megoldás. Még biztos lehet, hogy aztán megnőnek nagyobbra a melleid! :)
10/25 randomgirlLOL válasza:
És ahogy írták, szerintem is biztos, hogy egy rendes orvos nem tenné ezt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!