Mellformázás műtéttel vagy nélküle?
Lehet,nem a legjobb kategória,de jobbat nem találtam.
Szóval fiatal lány vagyok,meglehetősen kicsi mellekkel.A mérete még a kisebbik problémám a legjobban a formája aggaszt.Nagyon nem szép,egyáltalán nem formás.Nagyon csúcsos és "alul" egyáltalán nem nőtt.Nem tudom normálisan megfogalmazni,a legjobban erre hasonlít:
Egyáltalán nincs kerek formája.
Ez kifejezetten soha nem akadályozott semmiben,talán egyedül a fürdőruha választásnál.Párkapcsolataim ugyanúgy voltak,sőt most már menyasszony vagyok.Soha egyik barátom sem tett megjegyzést a melleimre,de engem egyre jobban zavar.
A vőlegényemnek is a nagyobb mellek tetszenek,de folyton mondja,hogy szereti az enyémeket is.De nekem ez olyan "nem akarom megbántani" dolognak tűnik.
Ő teljesen elzárkózik a plasztikai műtéttől,nem akarja,hogy mű mellem legyen.Igazából én sem akarok konkrétan implantátumot beültetni,de a formájával valamit szeretnék kezdeni.
Lehetséges sima "formajavító" műtét?
Ha igen,azután is műnek hat a mell?
Esetleg más természetes módszer a forma megváltoztatására?
Köszönöm
21/N
Ennek a neve csőmell!
Igen, úgy tudom létezik "formajavító" műtét is ...tehát implantátum nélkül alakítanak rajta. De szerintem implantátummal szebb lenne az eredmény, ne tartsd tőle, és a vőlegényeddel is értesd meg, hogy te úgy jobban éreznéd magad:)
Érdeklődj plasztikai sebészetnél, milyen megoldásokat tudnak!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Természetes mellformázásról akkor letehet,mert nem létezik oylan?
Ha nem sok méretet növelnek, és nem vagy "gebe" akkor nemmfog látszódni, hogy implantátum van.
Ráadásul az esetedben anyagi támogatást is kapnál, mert ez fejlődési rendellenessegnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!