11/24 anonim válasza:
Jól gondold meg, éppen nemrég volt az ismeretségi kören hasonló: a feleség meg akarta lepni aférjet egy szép új mellel, a férj meg a mütét után veadta a válópert, mert neki a régi tetszett, az ujat meg visszataszitónak érezte.
12/24 anonim válasza:
az a férj is ku.rvaokos lehet, ha nem teccik a felesége melle és ezért válik. ku.rvára szerethette a nőt. amugy lehet olyanra is csináltatnik, h ne nézzen ki ennyire műnek. csak szép kis formás ciciket:) keress fel 1 klinikát!:)
13/24 anonim válasza:
A képen lévő mell olyan mint valami gumitömlő...valami ujragondolt szoptatóeszköz, valami egészen undorító és mű vacak...rendkívül természetellenes, és elárulom amrhára nem így fog kinézni ha megcsináltatod, hónapokig kezelgetheted a szép kis vágást a melleiden, a párod meg hozzád nem nyúlna többet ha egyszer azereti a mostanit! Sokkal jobb az eredetit fogdosni mint azzal a tudattal hozzáérni hogy belül ki van tömve műanyaggal, ami 5 évente cserélni kell mert 5 év alatt ilyen nagyon cuki kis penészizék úgynak majd az implantátumban, és ha kiszakad jó fájdalmas halált okoz...
14/24 anonim válasza:
Egyszer én is gondoltam rá,hogy meg kéne csináltatni a melleimet,de láttam egy dokumentum filmet amiben azok a nők szerepeltek és beszéltek,akik már túl voltak ilyen műtéteken,és nem sikerült.Ahogy előttem is írták,cserélni kell,kiszakadhat,deformálódhat.Nagyon kiakadtam a filmen,mert volt olyan nő akinek egyszerűen kiszakadt,és ahogy mondta büdös,halszaga volt,iszonyú fájdalmakkal.Megműtötték,és most lapos,heges csúnya mellei vannak..Az orvosok is azt mondják,hogy sokkal nehezebb,és veszélyesebb műtét az amikor kiveszik a szilikont,mint amikor beteszik...Na mindegy,engem sokkolt a film így egy életre lemondtam az ilyen műtétekről,és örülök is neki,mert a párom oda van értem műmellek nélkül is.
15/24 anonim válasza:
Ne hallgass az elozokre, ha megfelelo dokit keresel,tud neked termeszetes, szep ciciket csinalni. De ami nagyon fontos,h magad miatt csinald,ha teged zavar a merete, formaja! Ha baratodat akarod meglepni, akkor vegyel neki egy ferfitangat,azon meg fog lepodni, de ne szilikon cicikkel csinald! Ez egy komoly dontest es nem art,ha ezt megbeszeled vele es az sem rossz,ha valaki ott van melletted,mikor felebredsz!
16/24 anonim válasza:
az elso kepen levo mell, hat , h is mondjam....picike. te tudod a sajat es a parod igenyeit.... De a masodi kkepen levo mell, bizony nekem jobban bejon....
17/24 anonim válasza:
baromi ronda ez a műmell. ha nekem fizetnének se kéne ilyen.
18/24 A kérdező kommentje:
köszönöm, letettem rólla, vagyis még nem tzdom pontosan, de utánnanéztem, és sok a kockázat!! inkább nem akarok vágott, műmell lenni, marad az eredeti köszike!!!
2009. szept. 29. 17:41
19/24 anonim válasza:
Jézusom, sokat értetek hozzá...
Majd lentébbcsúszik, azért ilyen mert most lett kész. Nekem eredeti de kb. így áll pedig nagyobb...
20/24 anonim válasza:
Nekem is kb olyan melleim vannak,mint az első képen.Sokáig engem is nagyon zavart,folyton azzal voltam elfoglalva,hogy másoknak milyen szép mellük van.De már nem érdekel,ilyen vagyok,így kell magam elfogadnom.Eddig egyik barátom sem tette szóvá.A második képen nem tetszik az a mell,nagyon mű.Nagyon sok világ sztárnak is elrontják a mellplasztikát,szóval meg van rá az esély,hogy nem olyan lesz,mint amilyet szeretnél.A párod elégedett a melleiddel,lehet nem is tetszene neki a mű.Szerintem valami mással lepd meg.Derítsd ki mi a véleménye a műciciről.Én a helyedben nem csináltatnám meg,nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!