2/24 anonim válasza:
Nem mernék hozzányúlni,félnék,hogy kidurranna...olyan nem igazi hatása van:(
3/24 A kérdező kommentje:
óhh nem baj, van aki fogdossa!!!!
2009. szept. 29. 14:42
4/24 anonim válasza:
őszintén? olyan természetellenes :D
5/24 anonim válasza:
Ha van aki fogdossa mi a francért teszed föl a netre a képed?Én amúgy sem tenném föl, de a párod helyében ki lennék bukva!
7/24 A kérdező kommentje:
nah jó elmondom nektek az igazat! meg akarom csinálni a mellem, és ezt a képet a netről szedtem le, rájöttök, h. nem hazudok, mert írjátok be a google-ba h. mell, és menjetek egy pá roldalt, ott lesz, igazándiból újj mellet szerenék, és ilyenre gondoltam, és ezért kértem a véleményeket!! de úgylátom lehet mégsem kéne megcsináltatni. a párom nemtud róll, szereti a mostanit is, ami szintén olyasmi mint az első kép, de zseretném meglepni őt! de nemtom mit szólna:(BOCSI
2009. szept. 29. 14:53
8/24 A kérdező kommentje:
második oldal
2009. szept. 29. 14:54
9/24 anonim válasza:
14:50 es vagyok.Ha szeretnéd meglepni csinálj neki sütit!
Ha szeret így is, akkor minek fekszel kés alá és dobsz ki egy csomó pénzt??Szerintem hülyeség...
10/24 anonim válasza:
Hát,ha így áll a helyzet,és ahogy mondod a párod oda van az eredeti melleidért,(azért mert kicsi,még lehet szép,és izgató) akkor ne csináltasd meg,csak ápold az eredetit,hogy feszes,szép maradjon.A legtöbb férfi nincs oda a mű mellért,csak nézni jó...Én nem örülnék ha a feleségem mű mellekkel jönne haza.Tényleg olyan mű..Bocsánat a kifejezésért,de nekem olyan érzés lenne mintha guminőt tapiznék...
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!