Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » SZTK-ban leszedik nekem az...

SZTK-ban leszedik nekem az anyajegyemet ott helyben?

Figyelt kérdés
Nem ilyen nagy szőrös anyajegyről van szó amit ki kell vágni...Hanem egy egészen piciről, csak ilyen kiálló és nagyon zavar mert rossz helyen van.
2013. ápr. 28. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen leszedik! Édesanyámnak is hátán volt egy csúnya anyajegy és sztk-ban szedette le.
2013. máj. 1. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

és bemegy és helyben le is szedik, vagy időpontot adnak?

mert nekem is van egy nagy a homlokomon, egyszer rávettem magam, elmentem, volt ez szeptemberben, és január közepére adtak időpontot... :( ha egyszer ráveszem magam és elmegyek, szedjék is le.. :)

bocs az OFF-ért, csak hátha kapok az elsőtől választ! :)

2013. máj. 9. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Tegnap metszettek ki egy 2x3cm- es anyajegyet, először bőrgyógyászhoz kell menni és aztán sebészetre, helyben megcsinálták. Ha a homlokodon van szerintem plasztikai sebésszel csináltasd.
2013. jún. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!