Fáj az, ha leszedik az anyajegyemet?
Figyelt kérdés
Meg lenne még pár kérdésem.
Utánna fájni fog, vagy lesz valami olyan dolog ami a nehezemre lesz majd? Mennyit lehet egyszerre leszedni? Mennyi idő míg leszednek 1-et? És egyszerre mennyit lehet? heg, dudor stb marad utánna?
14 vagyok már mondták, hogy menjek, de nagyonfélek. :s
2013. jan. 6. 14:31
1/3 anonim válasza:
Nekem a nővérem nemrég ment el leszedetni, 5-6 darab volt a hátán, elég nagyon is ráadásul. Egyet kb 1 vagy max másfél óra alatt szednek le, és egyszerre csak egyet lehet. Utána nem fog fájni, csak majd érzed ahogy húzódik a bőr, meg ahogy majd gyógyul a heg. Heg marad utána, de attól függ hogy mekkora az az anyajegy. Mert a nővéremnek tényleg nagy volt, neki maradt ott heg, de ő azt tervezi hogy valami tetoválással eltakarja, mondjuk nem olyan vészes szerintem. Nem kell félni, jobb ha elmész leszedetni, mert bármiféle bőrrákot elkaphatsz, veszélyes ha anyajeggyel mész a napra, vagy elkaparod, felsérted. Bármi történhet úgyhogy vetesd csak le.
2/3 anonim válasza:
nekem késsel szedték le az orromról (tavaly), nem tartott sokáig kb.10-15 perc, adtak szurit, az kicsit fájt, de aztán semmit sem éreztem. Most már semmi sem látszik belőle, ügyes volt az orvos. és asszem ott max. 2-őt lehet egyszerre leszedetni. 13L
3/3 anonim válasza:
nekem szeptemberbe szedtek le kettőt és csak az érzéstelenítő beadása fájt utána csak az zavart ,hogy hallottam csatogni a nem is tudom miket a hátamnál /én majdnem bele aludtam és az orvos keltett fel/ max 20 perc volt a 2 és utána 2szer mentem varrat szedésre mert nagyok voltak ja nem tudom ,hol van neked ,de első éjszaka ne aludj ott ahol szedték és max mikor mozogsz majd kicsit kellemetlen lesz mert húzódik most már szinte nem is látszódik a helye sem
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!