Ki vágtam otthon az egyik anyajegyemet lehet problémám?
Figyelt kérdés
Nagyon zavart az egyik anyajegyem és durván 1 honapja egy olloval kivágtam... utána olvastam h elrákosodhat meg hasonlok.. de nekem mostanra teljesen szépen befort csak egy pici heg van ott... lehet valami bajom?2012. dec. 9. 17:47
1/11 anonim válasza:
Ha sebész vagy, akkor nem. Minden más esetben idióta a megnevezés. Anyajegyet ollóval...
De azért segítek is: a leghamarabbi időpontban bemutatod egy bőrgyógyásznak és felkészülsz a fenti mondatom 10 percig tartó hallgatására.
2/11 anonim válasza:
ÚRISTEN! TE NEM VAGY NORMÁLIS !!
3/11 anonim válasza:
Te most komolyan beszélsz? Elvégeztél egy orvosi beavatkozást otthon ollóval?
Hát eszembe jutott az a zsírleszívós házilag videó. Inkább nem linkelem be, még a végén megcsinálod te is azt, ha már képesvoltál kivágni egy ollóval egy anyajegyet.
Szerintem vizsgáltasd meg a dolgot..
4/11 anonim válasza:
Reméljük a szemeiddel meg vagy elégedve.
5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam az ilyen válaszokra.... de nincs semmi bajom vele teljesen normális heg van nem fáj meg semmi hasonlo alig lehet már észrevenni
2012. dec. 9. 18:51
6/11 anonim válasza:
Nem minden megsértett anyajegy rákosodik el, nem lehet előre tudni. De legközelebb inkább bízd bőrgyógyászra.
7/11 anonim válasza:
nekem ilyen apró barna pötty van nem tudom mi a becsületes neve, de én a combomból szedtem ki tűvel, meg az ujjamból egyet. beforrt és nem is láccik, nem is zavar :) de elvileg rákosodhat....
8/11 anonim válasza:
hú anyám... ez milyen logika? szerinted véletlenül csinálják ezt külön orvosok, sebészek, steril körülmények között és professzionálisan?
9/11 anonim válasza:
Azonnal mutasd meg orvosnak.Fertőzés is lehet belőle,elég komoly.
10/11 anonim válasza:
nyugalom, ha beforrt, és alig van nyoma, abból már nem lesz baj. ha teljes egészében kivágtad, nincs minek rákosodnia. akkor lehet gáz, ha csak megsérül. fertőzés esetén pedig nem gyógyult volna be. szerencséd volt, hogy jól sikerült a dolog, de én nem kísérteném a sorsot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!