Ha leszedik egy anyajegyemet, adnak később valami gyógyszert vagy kenőcsöt? Mármint receptet rá?
és muszáj lesz kiváltani?
Jah igen és ha kiderül hogy rákos az anyajegy, vagy esetleg veszélyes, vagy hasonló, akkor utána kell valami kezelés?
és amúgy az mit jelent ha egy eredetileg laposabb anyajegy elkezd kicsit kidudorodni. Dudoros volt mindig is picit, de most mintha kicsit jobban, de amúgy a felülete nem nőtt. De lehet csak beképzelem.
Amúgy ez tavaly nyáron lett az az anyajegyem mikor leégtem 1x és kinyomtam egy pattit, és pont ott, szerintem mellette volt egy kisebb. Akkor megnövekedett, de azóta semmi nem változott egészesn mostanáig (lehet).
Szóval ez mit jelent? Biztos hogy már rosszsindulatú vagy csak hajlamos azzá válni?
Menj el bőrgyógyászhoz, az majd felvilágosít, hogy mit kell vagy nem kell leszedni. Nekem szedtek le anyajegyet 3mat is, szépnen összevarják azt annyi, varratszedésre kellett visszamennem, és szépen meggyógyultak. Ha szövettannál találnak valamit úgyis szólnak.
Ha sok az anyajegyed a szolit felejtsd el, és napozni se ajánlott 30+-os naptej nélkül.
Egyenlőre csak egy kérdésem lenne még, hogy honnan tudták hogy nincs áttét? Mármint gondolom el kell járni egy rakat ellenőrzésre/szűrésre nem? Vagy ez hogy zajlott le?
Egyébként nincs pénzem, én inkább sima ingyenes dokinál szedetném le, amúgy durva a 45e meg 15e, úristen, honnan tudtál annnyit fizetni rá?
Plasztikai sebész lekapja 10ért is. Nekem a 3mat egyszerre vették le, rendes bőrklinikán: 10 perces beavatkozás volt.
Egy jó naptej 4-5 ezer forint, de hidd el megéri.
és a naptej megakadályozza az újabb anyajegyek (nem feltétlen kóros) kialakulását?
egyébként én még csak 16 vagyok és fiú, szóval nem nagyon van pénzem csak úgy leszedetni, de jó lenne párat az arcomról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!