Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Depresszióra milyen gyógyszert...

Depresszióra milyen gyógyszert lehet szedni?

Figyelt kérdés
Gyengébb, vagy közepes nyugtatóra gondoltam, amit esetleg vény nélkül is meg lehet venni. Van ilyen? Elég nehéz lenne orvossal felíratnom...
2011. okt. 30. 03:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy ne homeopátiás legyen!
2011. okt. 30. 03:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha már orvoshoz nem mész legalább egy gyógyszerész tanácsát kérd ki!
2011. okt. 30. 06:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, mennék orvoshoz...
2011. okt. 30. 06:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Igyál inkább citromfű teát meg szedj omega3-at... a depressziód kiváltó okát meg szüntesd meg, akkor nem lesz szükséged nyugtatóra. Ami mellesleg semmit nem old meg.

[link]

2011. okt. 30. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:
A depresszióra nem nyugtató kell, hanem antidepresszáns... Amúgy az összes vényköteles, szóval csak pszichiáter (és nem pszichológus) írhatja fel.
2011. okt. 30. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek! :) A depresszióm kiváltó okait nem tudom megszüntetni, már az is gond, hogy emberekkel kell találkoznom, sokszor egy séta a kutyámmal is kész kínszenvedés, egyszerűen rosszul leszek az utcán, vonaton, boltban, ilyen helyeken. Újabban pánikrohamaim is vannak az idegességtől, erre keresnék valami nyugtatót. Pár éve voltam pszichiátrián, ott adtak esténként nyugtatót, de pontosan nem tudom már, hogy mit, de tök jó volt! :D
2011. okt. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!