Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellmütet utan meddig duzzad...

Mellmütet utan meddig duzzad a mell?

Figyelt kérdés
szilikon beöltetesem utan ugy görcsöl a mellem meg kemeny,es mindig reggel jobban mikor ebredek nem valami kellemes erzes.most 8 napon vok tul

2013. ápr. 1. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza, vagy hívd fel az orvosod! Nem normális szerintem, hogy görcsöl!!!! A műtét után jegelni kell a műtét helyét. Egy-két hétig nem olyan kellemes érzés, de inkább kellemetlen, feszülő érzést kéne érezned. Az meg hogy kemény és főleg reggel az szerintem a vízvisszatartástól lehet. De inkább menj vissza a dokihoz sürgősen!
2013. ápr. 1. 09:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos kölföldön csinaltattam Pragaban nem olyan egyszerü lenne oda menni,de majd irok az orvosomnak.Mert ha tudnam hogy ez most normalis akor megnyugodnik.Neked is meg van csinalva?
2013. ápr. 1. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem normális. Egy hét után már nem annyira kéne, hogy duzzadt legyen és fájjon. Görcsölni egyáltalán nem lenne neki szabad.
2013. ápr. 1. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem normális, kicsit duzzadt, az oké, de ha nagyon kemény és görcsöl, az nem!Kétszer műtöttek, tudom! Ne levelezgess a dokiddal, hanem SÜRGŐSEN keress fel itt valakit!

Közelebb nem találtál dokit, itt Magyarországon is nagyon jó dokik vannak!

2013. ápr. 2. 04:37
 5/5 anonim ***** válasza:
menj el itthon egy plasztikai sebeszhez h segitsen,ennyi.igy is ellátnak.nem normalis sztem.
2013. ápr. 7. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!