Lányok, mekkora melltartót hordtok? Szerintetek mekkora lenne az ideális? Meg vagytok elégedve a melletek méretével és alakjával?
85B
Kisebbnek jobban örülnék.... :S
18/L
80/B,de pántnélküliből és fürdőruhából 75B kell.
Ez van régen rosszabb volt fogamzásgátlónak köszönhetem 80-at.
Csak az a furcsa hogy mikor bementem a triumph-ba először melltartót venni az eladó azt mondta 75C kell és pont jó volt rám. Szóval nem tudom szerintem pontosan a méretem,számomra kicsi az a lényeg:) Párom szereti őket nagyon,de szülés után úgyis megcsináltatom:)
75/B
nekem egy C-s jobban tetszene, de viszonylag ezt is elfogadom. A formája legalább tényleg szép. :)
Én szivacs nélkülit hordok mert elég nagy mellem van. 90-95 C- de van D kosarasom is. Attól függ hogy hol veszem, mindenhol más a számozása.
:S És KISEBBET SZERETNÉK!!!! :((((
17L
Emberek, közérdekű infó.
A kosárméret (betű) az maga a mell. A szám a mell alatt körbe.
Akinek a szám sok, annak széles a háta. Akinek a betű abc sorrendben nagyobb, annak nagy a melle.
A boltosok hajlamosak a nagymellű csajoknak széles körméretű melltartót adni mégha nam is jó rájuk, mert kínában az az átlag és csak olyat gyártanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!