151 cm-hez szerintetek hány kiló az ideális, szép?
ugyan ilyen magas vagyok és 58kg vagyok,tudom ez kicsit sok de doki szerint elég vastagak a csontjaim:D
egyébként nem vagyok kövér,de nem is nézek ki úgy mint egy anorexiás,a kettő között:D
de 161cm-hez olyan 50-55 kg az ideális szerintem
16L
A te magasságodhoz nem tudok hozzáírni, de vedd viszonyítási alapnak az alábbiakat...
Shakira 158 cm magas. Ehhez sokan ideálisnak nehogy 58 körülit írnának (ami ugyebár normális), hanem még lehetőleg 10 kilóval könnyebbet, 45 kg körülit...
Shakira ehhez képest 65(!) kg! Meglátszik rajta? Nagyon nem! Sokan irigyelhetnék az adottságait, pedig ha csak így névtelenül feldobná a kérdést, hogy ő ennyi cm, ennyi kg, akkor sokan ledagadtoznák.
Szóval javaslom a sok őrült anorexiás imádó seggf.jnek, hogy először gondolkozzon, aztán írja, hogy 40 kiló az ideális egy 150 centisnek.. Ahogy a 175 centisnek pedig 50... Normálisak vagytok, gyerekek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!