Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kiló az ideális?

Hány kiló az ideális?

Figyelt kérdés

163 cm vagyok és 75B-s a mellem. erős csontozatú vagyok, ezt orvos is megmondhatja ;)

14L

2011. márc. 15. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek a mellbőség? az ideális súlyhoz a magasság és súly kell. Keress a neten BMI kalkulátort, és Te is kiszámolhatod.
2011. márc. 15. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
közzönöm válaszodat. az adatok alapján, dekára pontosan annyi kiló vagyok, amennyi az ideális :D
2011. márc. 15. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

"dekára pontosan annyi kiló"...

Inkább tanulj meg fogalmazni, mint hogy hülye kérdéseket teszel fel, mellesleg az ideális testsúlynak is van egy tartománya, nem pedig 161 centihez 52,364 kg van fixre megadva.

2011. márc. 15. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
kb. 51kg
2011. márc. 16. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Konyorgom Neked es az osszes tininek aki ezt olvassa, hogy amig fejlodesben vagytok addig ne legyetek mar elfoglalva ennyire a kilokkal. (inkabb a tanulassal kene ;)

altiban csontkollekcionak csufoltak, kozepsuliban ferfi meretu gatyat hordtam (lany vagyok) mert ugy elhiztam. Aztan mikor "elmult" a fejlodes a 20as eveimre es elkezdtem rendszeres biciklizni, szekszgomba alakom lett.

Tessek rendszeresen sportolni (kezilabda, uszas, mittomen) es enni rendesen en kidobni azt a qrva merleget.

2011. ápr. 4. 23:56
 6/6 A kérdező kommentje:

mindenki a tanulással jön. lassan le kell szögeznem, hogy 1 db 4esem volt félévkor -.-" na mind1

de nem csak 21 évesen szeretnék jó alakkal rendelkezni..

2011. ápr. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!