Súlykilengések: mekkora volt a legnagyobb, ill legkisebb súlyod? Mekkora az, ami neked ideális, és tartod is azt?
Ja, a magasság is fontos, és a kor, ezt is írjátok oda légyszi. Köszi :)
Én 162 magas vagyok, legkisebb súlyom ezzel a mgassággal 46-47 kg volt, legnagyobb 55. Kerek 50-ig szeretnék lefogyni, formásodni-és lehetőleg tartani is azt a súlyt. Az állt legjobban, mások szerint is, meg a tükröm szerint is :). Most 52 vagyok. 23/L
3 kg 90 dkg volt a legkisebb, 53 cm voltam.
68-70 kg volt a legnagyobb, 163 cm voltam. Most 54-55 kg vagyok, évek óta tartom. És még mindig 163 cm...
164 cm vagyok.A legnagyobb súlyom 64 kg volt,(szerencsére nem sokáig...)a legkisebb 47 kg.Most már évek óta tartom az 55 kg-ot.
30/N
165 vagyok ,legkisebb súlyom (mellhártyagyulladás végett) 47 kg volt a legnagyobb pedig 55, most 53 vagyok és ez nekem jó...esetleg még ha 1 lkg-t fogynék az nem lenne baj, bár inkább izmosodni akarok.
19L
Legkisebb 15 évesen 47 kg a 158 centimhez, akkor csúnyán gebe voltam. A legnagyobb szülés után 68 kg, ez most volt 4 hónapja. Azóta 16 kilót fogytam, és szerintem nekem az 50 szokott lenni az ideális.
24 éves, kétgyermekes nő
Legnagyobb 82 kg volt.13 évesen.Aztán sikerült lefogynom 62re.(bűvös kettesek:D)Ekkor voltam 165cm és ha jól emlékszem 14 voltam.Most pedig 16 vagyok 168 cm és 73 kg.Most kezdtem el fogyózni,az ideálom 58 kg.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!