Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Pasik! Megcsináltassam a...

Pasik! Megcsináltassam a mellemet?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és 70-as mellem van igazából nem akadályoz a pasizásban sőt nagyon sok pasinak bejövök csak engem zavar ,ezért érzem magam csúnyának vagy átlagon aluli csajnak, normális méretet szeretnék nem órási melleket, csak nem tudom belevágjak-e?( a bimbim nem ilyen csak mindegyik képen fázok kicsit :))

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 5. 19:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Te lány... a körméret az azt jelenti, hogy vékony vagy, a kosárméret jelöli a mellméretet.

Nekem kisebb volt és megcsináltattam.

Ha lényeges változást hozna az életedbe és boldogabb lennél, elégedett, nem akarnál mindig nagyobbat akkor csináltasd meg.

Igazából lényegtelen, hogy megcsináltatod vagy sem, minden csoportból találsz olyat aki visszautasítana akármelyik döntésed miatt. Magadnak legyél jó! Változtass ha elégedettebb lennél.

2013. márc. 6. 22:40
 32/37 anonim ***** válasza:
74%

Utóirat : kifogom a képekre verni!

Hát ezen meghalltam xDDDDDD

Amúgy én lány vagyok, de szerintem se műtesd meg, csúnya a mű mell.

Nekem nagy, és ha betöltöttem a 18at mellfelvarrást csináltatok...örülj neki hogy nem lóg !

2013. márc. 10. 12:13
 33/37 anonim válasza:

Blablabla nem szeretjük, ha mű blablaba inkább legyen kicsi, mint nagyobb, de szilikon blablabla utálom a plasztikázott nőket!

Kis melleim voltak, 70A. Nem mondom, hogy a férfiak nem szerették, mert hát ha már ott tartunk úgyis szeretik. De! Mióta megcsináltattam a cicim és 70B-C-s lett a méret azóta a pasik imádják! Egyetlen egy olyan férfival sem volt dolgom, aki ellenezte volna, imádják. Csörög a nyál, egyáltalán nem mű hatású, a heg szinte észrevehetetlen, tapintásra nagyon hajaz az eredetire csak feszesebb hatású. Soha nem bántam meg, akárki akármit mond névtelenül írogatva a neten.

2013. márc. 26. 20:41
 34/37 anonim ***** válasza:

33" nem mutatsz egy előtte, utána képet? :-)

bár mivel 70es a kiindulási pont, ígyis-úgyis szép az alakod, és még a B-C is csak normális "akár valódi is lehetne" méretű. szóval nem valószerűtlen az alkatod

2013. márc. 26. 21:11
 35/37 anonim válasza:

Valóban olyan, akár "eredeti is lehetne" méretű és nagyon jól néz ki. Szeretem a cicijeimet, ahogy a pasik is. :-)

"33-as voltam.

2013. márc. 28. 19:30
 36/37 anonim ***** válasza:
ha már többes szám, akkor én nem szerethetném, legalább látvány alapján? :-P
2013. márc. 28. 20:41
 37/37 anonim válasza:
Látom, nagyon szeretnéd azt a fotót! :-D De pechedre nem vagyok ilyen "neten, képeken mutogassam magam" típus.
2013. márc. 29. 18:27
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!