Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Pasik! Megcsináltassam a...

Pasik! Megcsináltassam a mellemet?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és 70-as mellem van igazából nem akadályoz a pasizásban sőt nagyon sok pasinak bejövök csak engem zavar ,ezért érzem magam csúnyának vagy átlagon aluli csajnak, normális méretet szeretnék nem órási melleket, csak nem tudom belevágjak-e?( a bimbim nem ilyen csak mindegyik képen fázok kicsit :))

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 5. 19:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Nem értem a műmell miatti hisztit a lányoknál. A pasik 95%a ki nem állhatja a maradék 5% csak nem tartja szépnek mégis minden lány meg akarja csináltatni a mellét.

Részemről normális plasztikát még nem láttam. Többnyire ordít róla hogy formátlan pótlék van beletömködve. Idétlenül szétáll, még életveszélyes is bizonyos fajtája.

Terheli a vállaid hegeket hagy maga után...

Szerintem felejtsd el

2013. márc. 5. 19:38
 22/37 anonim ***** válasza:
messzibb képről jobban meg tudom állapítani, jók-e a melleid!
2013. márc. 5. 20:05
 23/37 anonim ***** válasza:
35%

21-essel értek egyet. Tudod mennyi műhiba van? Hogy milyen kezdetleges még mindig az "orvostudomány"? Ha nem életmentő műtétről lenne szó, én biztos nem feküdnék kés alá. Mellesleg 20 évesen még simán nőhet a melled, pláne, ha terhes leszel.

Nekem 75 B-sről 90 B-sre nőttek, és maradtak is terhesség után. Pedig egyébként nem vagyok elhízva.

Egyébként meg nem is ez a lényeg, szerintem aki ennyire elégedetlen a saját testével, az pszichológushoz menjen el, ne sebészetre.

2013. márc. 5. 20:18
 24/37 anonim ***** válasza:
Ezek sztem teljesen fasza bögyök...
2013. márc. 5. 20:27
 25/37 anonim ***** válasza:
Ez úgy jó,ahogy van.
2013. márc. 5. 20:52
 26/37 anonim ***** válasza:
Jól néz ki így is! Nem kell "beleavatkozni"!
2013. márc. 5. 21:00
 27/37 anonim ***** válasza:
az egyetlen beavatkozást, amire ezeknek a melleknek szükségük van azt nem a sebészeten, hanem nálam találod meg :)
2013. márc. 5. 21:31
 28/37 anonim válasza:
Kicsik az igaz, de amúgy nem rosszak. Nekem még mindig jobban bejön egy kicsi igazi, mint egy nagyobb mű. Szóval szerintem hagyd így.
2013. márc. 5. 22:04
 29/37 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis eszed akkor meghagyod őket olyannak amilyenek :)
2013. márc. 5. 23:47
 30/37 anonim ***** válasza:
ne! szép, arányos cicik!
2013. márc. 6. 09:49
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!