Pasik! Megcsináltassam a mellemet?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és 70-as mellem van igazából nem akadályoz a pasizásban sőt nagyon sok pasinak bejövök csak engem zavar ,ezért érzem magam csúnyának vagy átlagon aluli csajnak, normális méretet szeretnék nem órási melleket, csak nem tudom belevágjak-e?( a bimbim nem ilyen csak mindegyik képen fázok kicsit :))
2013. márc. 5. 19:00
11/37 A kérdező kommentje:
úgy akartam írni,hogy 70A-s csak félreírtam véletlenül.
2013. márc. 5. 19:13
13/37 anonim válasza:
Összetenném a két kezem, ha ilyen cickóim lehetnének.....
30/N
14/37 anonim válasza:
Szerintem jók...
A volt élettársamnak is ekkora volt,csak ő fehérebb.
Hát,téged lehet zavar,de mást nem.
15/37 anonim válasza:
Kár, hogy szétállnak...
Azt megtudják csinálni?
16/37 anonim válasza:
nekem nagyobbnak tűnik, mint 70es, de ha akkora is, szerintem nagyon szépek! :-D
17/37 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de ha neked ez kell, én vállalom, hogy kézrátétellel növelem a méretet. Csak írj privátot.
19/37 anonim válasza:
szép a cicid, de a tested olyan furcsa hozzá, inkább azzal kezdj valamit mint szegény melleiddel.
20/37 anonim válasza:
Miért beszélitek le?Ennyire örültök, hogy láttok 1 mellet?:) Én már sokat láttam...Amúgy ez a te döntésed, szóval szerintem inkább magadra hallgass, mint az itteni emberekre :) Egyébként én támogatlak a döntésben, hogy megcsináltassad .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!