Szilikonmellet akarok, de rettegek az altatástól, mit tegyek?
Már meg van rá a pénz, 3 éve tervezem, nyárra időzítettem, erre 3 hete műtöttek más miatt, és szörnyű volt az altatás után. Alig tértem magamhoz, amikor szólítgattak, nem tudtam kinyitni a szemem, nagyon ijesztő volt. Ráadásul feledékeny voltam utána 1 hétig.
Ez le lehet győzni valahogy?
Te érzed magad okosnak, csakhogy nem gázzal altattak, de semmi baj!:)
Különben eü-ben tanulok, és konkrétan egyszerre ébresztenek és veszik ki. Mert hát mi van akkor, ha kiveszik, de én nem ébredek fel, akkor pluszban meg is fulladok.
Szóval ne érezd magad okosnak, attól, hogy szilikonmellet akarok, még nem vagyok h*lye. 99%-os biosz, 98%-os kémia érettségi, az orvosira bejutni semmiség lesz.. ;)
Nem olvastam még utána, hogy hogyan csinálják, nem is akarok. Akkor csak ráparázok:)
Laikusok nyugodtan pontozzák csak fel a 2. válaszolót, de hülyeségeket írt :) Altatás után normális a feledékenység!
nem vagyok kompetens a témában, de nagyon bírom ,amikor hirtelen mindenki szakértő lesz a témában. (kérdező, ha szerényen hallgattál volna bölcs maradtál volna)
Amúgy konzultálj az orvossal. Lehet vannak alternatívák.
Nem vagyok doktor nő, nem kell bunkóskodni.
Azért akarok, mert nincs mellem a betegségem miatt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!