Véleményt szeretnék dr. Félszerfalvi Jánosról, mellplasztika terén?
Aki ismeri, műtötte őt, milyen emberileg, szakmailag, milyen a munkája, mennyire volt megelégedve vele, stb...
Köszönöm!
Szilikonos ajaktoltest vegez dr Felszerfalvi Janos 60 ezer Ft ert.
Egyeztetes a honlapjan levo elerhetosegek valamelyiken.
In formaciok a szilikonolajrol: A szilikonolajat ajaktoltesre hasznalni szigszigoruan TILOS. Az anyagot ajaktoltesre es ranctoltesre egesz Europaban es Amerikaban is betiltottak szamos egeszsegugyi hatranyai miatt.
A beadast koveto nehany ev vagy honap utan a paciensek nagy reszenel kifordult ajkakat, ponty szajat, granulomakat, hegesedest, irreisan megvastagodott szajszeleket okoz. Ezenkivul daganat es rakkelto. Csak koltseges mutetek aran hozhato rendbe az eltorzult arcresz. Beszerzesi ara a legalacsonyabb az ajaktoltesre biztonsagosan hasznalhato toltoanyagokhoz kepest. 1 ml csupan 2000 Ft belole.
A helyreallito mutet onkoltseges.
Persze erre is gondoltam, mint írtam fent hogy nem 20 éve vagyok.
De a kedvessége azért nekem is átjött, van aki ezt félre értheti.
Itt őt névvel konkrétan meg lehet nevezni, de aki a véleményét írja az névtelen marad.
Azért egy kicsit együtt érző is vagyok vele, mert név nélkül minden könnyen megy.
A lehetőséget azért fent tartom, lehet hogy volt akivel ilyen is volt...
Nekem is és a barátnőmnek is elrontotta a melleinket !!!!!!
Izom alá kerültek és kb egy év után látszódott is ahogy szétválik, mind a két oldalán a mellemen csík lett.. Ugayanez a barátnőmnek is. Undorító. Vissza mentem hozzá és annyit mondott hogy kicseréli nagyon szívesen fél áron. Hát kösz nem, egyszer elrontotta akkor 2.szor is el fogja. Nem ajánlom senkinek.
Tegnap botoxolta a homlokom 80 ezerert! Az egyik oldalon nagyobb a pup! Szep sima lett,de ugy nezek ki,mint aki beutotte a fejet! Megbantam,h nala csinaltattam!
A cege: PLASTICA-MED kft: nincs benne a cegben es a ceg egyetlen tevekenysegi kore a fekvobeteg ellatas. Nincs benne felveve a plasztikai sebeszet.
Vigyázz!!
A 14. válasz a link egy vírus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!