Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Véleményt szeretnék dr....

Véleményt szeretnék dr. Félszerfalvi Jánosról, mellplasztika terén?

Figyelt kérdés

Aki ismeri, műtötte őt, milyen emberileg, szakmailag, milyen a munkája, mennyire volt megelégedve vele, stb...

Köszönöm!

2013. jan. 19. 13:43
1 2
 11/19 anonim válasza:
Orulok, hogy neked szerencsed volt nala es nem a masik arcat mutatta.
2015. ápr. 5. 08:04
 12/19 anonim válasza:

Szilikonos ajaktoltest vegez dr Felszerfalvi Janos 60 ezer Ft ert.

Egyeztetes a honlapjan levo elerhetosegek valamelyiken.

In formaciok a szilikonolajrol: A szilikonolajat ajaktoltesre hasznalni szigszigoruan TILOS. Az anyagot ajaktoltesre es ranctoltesre egesz Europaban es Amerikaban is betiltottak szamos egeszsegugyi hatranyai miatt.

A beadast koveto nehany ev vagy honap utan a paciensek nagy reszenel kifordult ajkakat, ponty szajat, granulomakat, hegesedest, irreisan megvastagodott szajszeleket okoz. Ezenkivul daganat es rakkelto. Csak koltseges mutetek aran hozhato rendbe az eltorzult arcresz. Beszerzesi ara a legalacsonyabb az ajaktoltesre biztonsagosan hasznalhato toltoanyagokhoz kepest. 1 ml csupan 2000 Ft belole.

A helyreallito mutet onkoltseges.

2015. ápr. 5. 09:11
 13/19 anonim válasza:

Persze erre is gondoltam, mint írtam fent hogy nem 20 éve vagyok.

De a kedvessége azért nekem is átjött, van aki ezt félre értheti.

Itt őt névvel konkrétan meg lehet nevezni, de aki a véleményét írja az névtelen marad.

Azért egy kicsit együtt érző is vagyok vele, mert név nélkül minden könnyen megy.

A lehetőséget azért fent tartom, lehet hogy volt akivel ilyen is volt...

2015. ápr. 9. 06:44
 14/19 anonim válasza:

[link]

Ajak feltöltésről ezt olvastam az ismertetőjében...

2015. ápr. 9. 06:50
 15/19 anonim válasza:
Leszedte mert föl volt jelentve és szóltak neki. Persze a kis barátnője a rendőrségen nem emelt vádat ellene üzletszerűen művelt veszélyeztetésért. Érdekelne menyiért simították el neki vagy kit pénzel a rendőrségen.Szerintem még most is beadja a szilikonolajat.
2015. ápr. 11. 16:10
 16/19 anonim válasza:
Akinek a szilikonolajat beadta és milliós káraik keletkeztek el tudom képzelni mennyire érdekelte a mézes-mázos doktort kinek mit okozott, hogy teletömje a saját zsebét.
2015. ápr. 11. 16:13
 17/19 Gigike86 ***** válasza:

Nekem is és a barátnőmnek is elrontotta a melleinket !!!!!!

Izom alá kerültek és kb egy év után látszódott is ahogy szétválik, mind a két oldalán a mellemen csík lett.. Ugayanez a barátnőmnek is. Undorító. Vissza mentem hozzá és annyit mondott hogy kicseréli nagyon szívesen fél áron. Hát kösz nem, egyszer elrontotta akkor 2.szor is el fogja. Nem ajánlom senkinek.

2016. febr. 22. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Tegnap botoxolta a homlokom 80 ezerert! Az egyik oldalon nagyobb a pup! Szep sima lett,de ugy nezek ki,mint aki beutotte a fejet! Megbantam,h nala csinaltattam!

A cege: PLASTICA-MED kft: nincs benne a cegben es a ceg egyetlen tevekenysegi kore a fekvobeteg ellatas. Nincs benne felveve a plasztikai sebeszet.

2017. jún. 21. 12:42
 19/19 anonim válasza:

Vigyázz!!

A 14. válasz a link egy vírus!!

2017. okt. 3. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!