Véleményt szeretnék dr. Félszerfalvi Jánosról, mellplasztika terén?
Aki ismeri, műtötte őt, milyen emberileg, szakmailag, milyen a munkája, mennyire volt megelégedve vele, stb...
Köszönöm!
én más mütéten volta nála,szépen dolgozik,de mint ember nekem nem volt szimpi,
nem megyek hozza többet.
de augy szép melleket csinal.
Ezek nem a legjobb hírek! De nagyon köszi a válaszokat!
Azért még várnék infókat!
Szia, gondolom màr tùl vagy a mutèten. En is hozzà megyek, igaz nem a mellemet csinàltatom. Szerintem emberileg normàlis nekem szimpi volt a konzultàciòn, de azt hallottam, h nagy nocsàbàsz ès a csinosabb pàciensekre olykor ràmozdul. Nem tudom èn nem tapasztaltam, nyilvàn nàla nem tartozom a csinos kategòriàba :)
De a te vèlemènyedre kìvàncsi lennèk, milyen volt?
Utolsò, èn bevàllalom, hogy engem műtött a Fèlszerfalvi ès nem egyszer pròbàlkozott. Minden egyes kontrol vizsgàlaton ölelgetett ès a seggemet markolàszta, egyèrtelmű cèlzàsokat tett. Nem, nem èn èrtelmeztem fèlre! Mellesleg a szàmìtògèpèn egy gyerek kèpe van, gondolom az ő gyereke....
Mivel nekem nem jönnek be az ilyen vèn kecskèk ès pàr tìzezer forint kedvezmènyèrt sem fogok dugni, ezèrt nem mentem bele semmibe. Mondanom sem kell, hogy onnantòl kezdve le voltam szarva, mint fizető pàciens.
Keress inkàbb màsik dokit!
Sziasztok
Nekem Dr. Félszerfalvi János műtötte meg a nagy kötényhasamat.
Nagyon jókat tudok mondani róla az első pillanatról a végéig, most vagyok fél éves műtött.
Szakmailag és emberileg még nem találkoztam ennyire a betegre figyelő orvossal.
Hogy nőcsábász lenne? Egy biztos én nem vagyok 20 éves, (52)de hozzám is a legnagyobb kedvességgel, mosollyal beszélt és beszél ha találkozunk kontrollon , ezt aki akarja könnyen félre érti. Fogdosni annyit fogdosott a hasamon amennyi a munkához kell.
Nagyon közvetlen ember, de nem jó ha a kedvességét összetévesztitek mással...
Mindenkinek csak ajánlani tudom őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!