16-7 évesen megcsinálják a orrműtétet?
Figyelt kérdés
9 éves korom óta szeretném plasztikáztatni az orrom. Ez az egyetlen dolog amivel nem vagyok elégedett magamon. Az egész arcomat elrontja. Már olyan szinten zavar, hogy rosszul leszek attól ha valaki oldalról néz. Nagyon szeretném megcsináltatni... most vagyok 16. Megcsinálják ilyen korban? Esetleg 17 évesen?2013. jan. 5. 22:27
11/13 anonim válasza:
hát az orrműtét után aludhatsz ülve és nem tudsz majd kimenni az utcára néhány napig + fájni fog. ezt hallottam, nemtom mennyi igazságalapja van, de ha nem olyan durva mint az utolsó linkelt képen, már bocsi, de nem vagy normális h átoperáltatod. én örülnék olyan orrom lenne. hidd el van ennél rosszabb is. fiatalka vagy még nagyon, majd be nő a fejed lágya, és másképp fogod ezt a műtősdit is gondolni. ne törekedj tökéletességre, mert a következő a fülműtét lesz...
12/13 A kérdező kommentje:
tudom mivel jár hidd el, rengeteget olvastam erről. lehet hogy fiatal vagyok de már kiskorom óta durva önbizalom hiányom van miatta. amúgy milyen fülműtétről beszélsz?:D hálistennek nincs elálló fülem ha arra gondolsz
2013. jan. 17. 17:57
13/13 anonim válasza:
arra h ez is tud függőséget okozni, mert még tökéletesebb akarsz lenni. de hát a te dolgod, 1 pici hiba becsúszik, és máris megbánod az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!