16-7 évesen megcsinálják a orrműtétet?
Figyelt kérdés
9 éves korom óta szeretném plasztikáztatni az orrom. Ez az egyetlen dolog amivel nem vagyok elégedett magamon. Az egész arcomat elrontja. Már olyan szinten zavar, hogy rosszul leszek attól ha valaki oldalról néz. Nagyon szeretném megcsináltatni... most vagyok 16. Megcsinálják ilyen korban? Esetleg 17 évesen?2013. jan. 5. 22:27
1/13 anonim válasza:
18 év alatt csak szülői beleegyezéssel
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. jan. 5. 22:34
3/13 anonim válasza:
Megkérdezhetem, neked mi bajod van az orroddal? :)
Amúgy megértelek, én is át akarom majd plasztikáztatni az orromat, mert az én arcomat is teljesen elcseszi....ugyanis az arcom szögletes, emellett a szemeim is kicsik és a szám is ilyen vékonyabb, és ehhez pont a vékony orr állna jól, nekem meg ilyen nagyon vastag, húsos orrom van....fúj, annyira gyűlölöm...
15l
4/13 A kérdező kommentje:
Hát először is túl nagy. És nem tudom minek nevezik ezt amikor ilyen púpos vagy nemtudom mint pl- Kim-nek: [link] Az orromat leszámítva amúgy szerintem kifejezetten szép arcom van. Meg amúgy is alacsony meg vékony vagyok, nagyon nem illik a fejemre. :/
2013. jan. 6. 00:44
5/13 anonim válasza:
a linkkelt orral semmi baj. nem mutatod meg?
6/13 A kérdező kommentje:
Az övét elfogadnám, de nekem nagyobb és csúnyább :(
2013. jan. 6. 11:44
8/13 A kérdező kommentje:
na ennyire azért nem nagy :D de amit linkeltem annál valamivel nagyobb.
2013. jan. 7. 17:24
9/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem csinálják meg, amíg kiskorú vagy. Ha nagykorú leszel, akkor is alaposan át kell gondolni, mert ez a legfeltűnőbb plasztikai beavatkozás. Ha ezt elcseszik, akkor az nagyon gáz, és nem biztos, hogy helyre lehet hozni! Márpedig nem lehetsz benne 100% biztos, hogy olyan lesz, amilyenre akarod, még a számítógépes tervezés sem biztos, hogy azt mutatja előtte. Én is utálom az orromat, de nagyon félnék, hogy mi van, ha esetleg nem sikerülne, ha megműttetném.
10/13 anonim válasza:
szerintem a 7 válaszadó amit belinkelt, az egyátalán nem nagy orr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!