Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nektek bejön az ilyen műmell?...

Nektek bejön az ilyen műmell? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

vékony csajnak berakva egy nagyon nagy

2012. dec. 30. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem nagyon nagy ez illik hozzá és jól néz ki. Nincs bajom a mümellel de az igazi jobb
2012. dec. 30. 22:01
 2/8 anonim válasza:
tökéletes!
2012. dec. 30. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

A vékony csajnak nagyon nagy kategória valahol itt kezdődik:

[link]

2012. dec. 30. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, szólhattál volna, hogy rémálmokat tervezel okozni a gyanútlan kíváncsiskodóknak...

Amúgy, nő létemre én nem pártolom igazán a műmelleket, de ezen a lányon szerintem nem mutat ormótlanul az ekkora. Ez szerintem még nem túlzás részéről.

2012. dec. 30. 22:15
 5/8 anonim válasza:
hát ha ez kérdésként felmerül, akkor ülj le és beszélgess steiner kristóffal.
2012. dec. 31. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a lánynak nagyon szép a melle. Én is szeretnék később plasztikáztatni, de az óriási, nagyon mű mellek elborzasztanak. Ez szerintem nagyon szép formájú, nem óriási, illik a testalkatához.
2012. dec. 31. 22:20
 7/8 Nyuszicsibe86 válasza:
szerintem a vekony lanyoknak van inkabb szukseguk ugymond a mumellre,viszont nagyon ronda ha valaki tulsagosan nagyot csinaltat az alkatahoz kepest...megis h nez ki egy no ha akkora res van a 2melle kozt h egy oklot koze lehet rakni?minnel nagyobb,annal nagyobb a tavolsag koztuk szerintem...
2013. jan. 2. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
biztos hogy szilikon a melle? mert nekem még csak nem is nagy a mellem de ha felveszek egy ilyen cuccot nekemis ugyanígy a nyakamban vannak XD
2013. jan. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!