Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön ilyen csajszi?
Figyelt kérdés
157 cm, 45 kg. barna hajú, zöld szemű.
15/L
2012. dec. 28. 15:43
1/20 anonim válasza:
ez mind szép és jó, de kép nélkül nehéz megmondani!
2/20 Mókusgyilkos válasza:
és nagyon nem értelmes.
[tudom éssel nem kezdünk mondatot de most megkövetelte a szöveg]
találd ki kit írok le: 176 cm magas 54 kiló fekete hajú sárgás zöld szemű.
na ennyiből képzeld el az illetőt és döntsd el h bejön-e [segítek: nem én vagyok]
3/20 anonim válasza:
Hát az ajtón befér az biztos :D
4/20 anonim válasza:
Az adatok vonzóak, viszont nem adok garanciát arra, hogy egy kép után is ezt mondanám.
6/20 anonim válasza:
Még nőhetsz, de nem leszel magas növésű, maximum 162-165 körül. Jó ez, de egy nagyon kicsit talán hízhatnál pár kilót ehhez a magassághoz. :) Tök jó vagy amúgy.
7/20 anonim válasza:
Nyugodtan kezdj "és"-sel mondatot!
Ez a magyartanárok babonája...
10/20 anonim válasza:
Egy újabb komolytalan kérdés...
Tényleg nehéz egy képet felölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!