Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! örülnétek ha a fiútoknak ilyen/ilyesmi lenne a hasa? Bejön ez nektek?
2012. dec. 26. 23:11
1/16 anonim válasza:
Nekem ugyanígy néz ki,és úgy vettem észre,hogy a kockát jobban szeretik:(
17/F
2/16 A kérdező kommentje:
ja énis ..helyesbítek haver! a poroktól, bogyóktól lett mesterséges kockát :S de remélem van akinek bejön ez is mert nekem is ilyen!
2012. dec. 26. 23:17
4/16 A kérdező kommentje:
szuper :)
2012. dec. 26. 23:24
5/16 anonim válasza:
Na,na.Látom te is kevered..
A táplálékkiegészítők(porok) NEM pumpálják fel az izmokat! Csupán természetes anyagokat tartalmaznak amik hozzájàrulnak a fejlődéshez.Egészségesebbek mint az a mindenféle tartósítóval telenyomott kaja,amit mindennap eszünk!Lényegében ha megiszol egy ilyet,az olyan mintha megennél egy csirkét,annyi fehérje van benne.
Amúgy a kockahas nem is annyira izom,inkább zsír kérdése.
6/16 anonim válasza:
Nekem tokeletes. Nem kell h a pasimnak atom kotta teste legyen:D
7/16 A kérdező kommentje:
értem, köszi az infós választ! utolsó : örülök h így gondolod :)
2012. dec. 26. 23:36
8/16 anonim válasza:
Engem a tokeletesre kockasitott kockahas egy adott szinten mar inkabb zavar egy fiun, nekem ez sokkal jobban tetszik.:D Szexi;) (L16)
9/16 A kérdező kommentje:
de jó, hogy így van aki így gondolja :)
2012. dec. 26. 23:38
10/16 anonim válasza:
Bejön. A mesterséges kockahas a poroktól,bogyóktól undorító.29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!