Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek, ha otthon lenne piszoár?
Figyelt kérdés
Gondolkodom egy ideje, hogy a párom miatt csináltatok a fürdőbe egy piszoárt, így neki is jobb lenne a wc-zés, meg nekem sem kéne annyit takarítani utána.
Szerintetek?
2012. dec. 18. 21:08
2/7 anonim válasza:
de akkor már egy pasi szobát is építs egy pulttal ahol lehet sört csapolni
3/7 anonim válasza:
Tanuljon meg célozni vagy üljön rá. Nem lesz kevésbé férfias tőle a szemedben, ugye?
4/7 anonim válasza:
érdekes, az én párom után nem kell takarítani. tud célozni, vagy ráül. soha nincs se húgyszag, se foltok a padlón, se sehol.
nem piszoár kell neki, hanem kultúra
5/7 anonim válasza:
Otthon ráülök, nem pöttyözöm ki a környékét.
6/7 anonim válasza:
ennyire körbeugrálod? a következő az lesz h majd te mész el helyette budira h neki ne kelljen. sztem összetéveszted magad a szobapincérrel.
7/7 anonim válasza:
Én speciel utálom a plázákban is a piszoárt. Itthon a két házi wc-n mellett van a kertben is wc, hozzá piszoár de nem használom mert már nem poén mint kiskoromban. Üljön rá vagy cseréljétek ki a csészét mély öblítésűre, abból nem perceg ki a pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!