Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai műtétekkel megoldha...

Plasztikai műtétekkel megoldható a homokóra alak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi , hogy ha egy lánynak / nőnek nincs se homokóra, se körte alakja, akkor plasztikai műtétekkel ellehetne érni a homokóra alakot? Gondolok itt arra, hogy kiveteti a lengő bordáit, és nagy implantátumot rakat a fenekébe (mint például Nicki Minaj.. ha jól megnézitek, Nicki Minaj-nak nagyon széles a csipője,meg a combbjai is elég vastagok, ahhoz képest, hogy igencsak vékony testalkatú..)

2012. dec. 27. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

próbálj meg kalóriát számolni és úgy főzni enni

ha kalóriára számolva étkezel akár hetente 5 kilót is fogyhatsz és nem lesz lengő bőröd se

Gyomorgyűrűvel lehet gyorsan fogyni de akkor lőttek a testednek akkor végleg annyi mindenednek nézd a TLC 90:30-kor ajánlom..

2012. dec. 28. 02:41
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Ez nem csak fogyás kédése. Akinek genetikailag lapos a hátsója, nincs melle, se csípője, se dereka, az fogyhat amennyit akar, nem lesz homokóra alkat.

Ducin mint egy nagy has két lábbal, vékonyan meg egy egyenes vonal.

Plasztikával elég sok mindent el lehet érni, csak az a buktató hogy a fenntartáshoz is plasztika meg olyan életmód kell.

2012. dec. 28. 03:27
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Fuss le napi 10 kört a stadionban és nem kell ilyeneken gondolkodni.+ne zabálj hülyeségeket!
2012. dec. 28. 21:52
 14/19 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy túlsúlyos vagyok? egyelekmeg.. ._.
2012. dec. 29. 12:33
 15/19 anonim válasza:
92%

Figyelj cica, nem kötelező a homokóra alak.

Tudom a médiából ez jön, az a legjobb, azon állnak jól a ruhák, mindenki őket akarja megfektetni. De nem szabad mindent baromságot elhinni. Alma, körte, banán alakkal is lehet egy nő gyönyörű. Szimplán megfelelően kell öltözködni, kihangsúlyozni az adottságaidat és ügyesen trükközni a ruhákkal.

Nem vagy csúnya, sem alaktalan. Olyan vagy amilyenné teszed magad, és ehhez nincs szükség plasztikai műtétekre.

2012. dec. 30. 00:15
 16/19 anonim válasza:
nicki minaj valahol azt nyilatkozta h neki poén az ahogy ö kinéz, hát nem értem a mai csajok miért akarnak nevetség tárgyává válni :/ az a nő nagyon gázos, én is a sportra szavazok, olcsóbb is és megváltoztatja az egész életet, biztos h pár hónap elteltével az ember egészségesebb lesz, ellenállóbb a szervezete és szép az alakja :)
2013. jan. 18. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
pont hogy nem ez jön a médiából, a fiúsabb, szélesvállú keskeny csípőjű lányok ömlenek onnan, ami szerintem elég szomorú. szerintem is a legszebb a homokóra alak. ez pedig genetika kérdése és nem fogyás kérdése, akinek nem szélesebb a csípőcsontja a derekánál, az akármennyit fogyhat sosem lesz homokóra alakja. a kérdésre válaszolva megoldható az műtéttel (habár a bordák kivételét elég drasztikusnak gondolom), de én a fűző viselését javasolnám számodra. lehet, hogy kényelmetlen, meg egy jó alakfomáló fűző kb 20ezer ftba kerül, de szerintem gyönyörű, és igazán dícséretes, hogy valaki a klasszikus női homokóra alakot részesíti előnyben.
2013. febr. 4. 01:51
 18/19 dóri115 válasza:
Miert mindenki kritizalodik, es nem a kerdesre valaszol,lefogadom h a kerdezo erre kvara nem volt kivancsiXDDDDDDDDD
2020. máj. 31. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
18. Ez a faxa válasz😂 (7 év után)
2021. nov. 5. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!