Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Barbivá operált lány. O. O...

Barbivá operált lány. O. O Vélemény?

Figyelt kérdés

Milyen problémái lesznek ettől a sok műtéttől? Nem lesz ez kicsit kellemetlen egy idő után? o.O Vagy lehet, hogy nem is igaz ez az egész?

[link]

[link]

2012. nov. 12. 22:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Pálcikalábak és nagymellek. Hát sokkal arányosabb mint az én undorító sovány körte alkatom kis mellekkel és széles csipővel:D fúj
2012. nov. 13. 15:48
 12/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, de neked EMBERI alkatod van, ez a lényeg. Ez a csaj tipikusan az az eset, hogy jól megnézed, megállapítod, hogy hú te jó isten, de otthonra nem biztos, hogy kéne...
2012. nov. 13. 17:38
 13/34 anonim ***** válasza:
Egyébként tuti, hogy a derekával is csináltak valamit, ez egyszerűen morbid. Régen a fűzőtől lett ilyen dereka a nőknek. Közben meg jól összenyomorodtak a belső szerveik. El nem bírom képzelni, hogy fog ez a csaj kihordani egy gyereket...
2012. nov. 13. 17:39
 14/34 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, de félelmetes belegondolni abba, hogy ezzel a lánnyal szeretkezik valaki. Na meg a szülőágyon is érdekesen mutatna.. bár ilyen felfogással nem hiszem, hogy gondol a gyerekvállalásra. Nekem az is fura, hogy tényleg senki nem beszélte le erről...
2012. nov. 13. 18:00
 15/34 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek meg fogja bánni?
2012. nov. 13. 18:16
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egész biztos, hogy végigment rajta fél Ukrajna, ami az ágyat illeti. Tipikusan egy csóró kis szerencsétlen kelet-európai bige, aki a fejébe vett valami marhaságot, hogy kitörjön a prosztóságból, ezért lefeküdt fűvel-fával, köztük zsírgazdag orosz/ukrán kiskirályokkal. Abból meg már tellett neki nyilván Barbit csináltatnia magából. Meg fogja-e bánni? Nem, mert agyat nem tudnak plasztikázni egyelőre.
2012. nov. 13. 21:05
 17/34 A kérdező kommentje:

Ilyen volt előtte:

[link]

2012. nov. 13. 21:43
 18/34 anonim ***** válasza:
Pedig tök helyes csaj volt eredetileg...
2012. nov. 13. 22:16
 19/34 anonim ***** válasza:

azért nem beszélte le senki erről, mert még az anyukája is így néz ki!!! meg az összes barátosnője...számomra hihetetlen, hogy miért akar valaki így kinézni...

24L

2012. nov. 14. 08:29
 20/34 anonim ***** válasza:

Olyan sok műtétje nem volt neki , inkább csak a rengeteg smink mint Lady Gaga esetében.

Egyébként az ukrán meg orosz modelleket ilyen barbisra sminkelik...nem tudom miért.

2012. nov. 15. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!